24 травня 2021 15:11
1

Анатолий ТРУБИН: "Моя игра была ужасной..."

Воротар національної збірної України Анатолій Трубін поділився враженнями після товариського матчу проти команди Бахрейну.


У Харкові синьо-жовті в рамках підготовки до Євро-2020 провели спаринг із Бахрейном (1:1). Після матчу його результат прокоментував голкіпер Анатолій Трубін.

«Негативні враження, тому що моя гра була жахливою. Я припустився результативної помилки, яка поставила команду у складне становище. Загалом при нашому контролі м’яча були хороші моменти, які ми могли реалізувати. Якщо не брати до уваги мою помилку та результат, то грали непогано.

Особисто для мене будь-який матч національної збірної дуже відповідальний та важливий. Тому налаштовуєшся на нього відповідно. Я не розділяю поєдинки на товариські та офіційні, тому що в національній збірній потрібно показувати свій максимум.

Поки що не було конкретної розмови з Андрієм Шевченком. Але я впевнений, що він незадоволений результатом, як і всі ми. Зараз потрібно проаналізувати свою гру та рухатися вперед.

Далі буде кілька вихідних, після чого розпочнеться другий збір. Будемо більш конкретно готуватися безпосередньо до Євро-2020», — сказав Трубін.
Просто труба!!!