29 січня 2006 19:18

Шева забивает и комментирует жеребьевку, "Милан" опять теряет очки


У черговому турі Серії А "Мілан" втратив свої очки в матчі на "Сан-Сіро", зігравши внічию 1:1 із "Сампдорією". Єдиний гол у складі команди Анчеллотті на 13-ій хвилині забив Шевченко, який реалізував 11-метровий призначений за порушення правил проти Індзагі. Для Шевченка цей гол став 12-им у нинішньому сезоні в чемпіонаті Італії.

А от сам "Мілан" цією нічиєю ще більш віддалив себе від чемпіонства. У разі перемоги в неділю "Юве" над "Асколі", "Стара Синьойра" відірветься від "Мілана" на 12-ть очок.

Результат суботнього матчу із "Сампдорією" Андрій Шевченко прокоментував так: "Ми почали матч добре, а потім розслабилися, коли повели в рахунку й у підсумку пропустили. Однак у другому таймі ми додали й створили безліч гарних моментів. Це футбол, не можна грати однаково протягом всіх 90 хвилин матчу. "Сампдорія" скористалася нашим спадом у грі після того, як ми реалізували пенальті, діяла з розумом, щільно оборонялася й використала свій перший же шанс. Сире поле не дозволяло нам добре контролювати м'яч. Потрібно попрацювати над собою, з'ясувати, у чому ж ми помилилися в першому таймі.

Що стосується жеребкування ЄВРО-2008, якщо ти здатний грати на одному рівні зі збірними Франції й Італії, виходить, ти дійсно сильний. Спочатку на нас чекає Чемпіонат світу, а потім я вже подумаю про свою майбутню дуель із Нестою".

"Мілан" – "Сампдорія" - 1:1
Голи: ШЕВЧЕНКО 13 - з пенальті - Гасбарроні 38