27 вересня 2020 11:59

Андрей ЦУРИКОВ: "Надеюсь, что полоса неудач скоро закончится"

Півзахисник СК «Дніпро-1» Андрій Цуріков відповів на запитання клубної пресслужби після матчу проти «Олександрії»:


— Мабуть, дуже велика розкіш надавати перевагу супернику в один гол вже у самому дебюті гри, при цьому команді, яка любить і вміє грати на контратаках?

— Звичайно, складно пропускати на перших хвилинах. Особливо це б’є, у першу чергу, психологічно. Хоча ми на це намагалися не звертати уваги і виправити ситуацію, але десь з цим так і не впоралися.

— Сьогодні був перший матч під керівництвом нового головного тренера. Було видно, що команда діє за новими схемами, змінює їх під час гри. Які були задумки і що не вийшло?

— Думаю, тільки в останні 20 хвилин гри нам вдався той футбол, який від нас вимагає новий головний тренер. За ці дні було дуже мало часу, щоб щось змінити, тому буде вірним робити вже якусь оцінку після паузи у чемпіонаті, коли гратиме збірна. Тоді у наставника буде більше часу, щоб надати нам зрозуміти, як саме він хоче, щоб ми грали.

— Наступного тижня щільний ігровий цикл. За рахунок чого можна буде досягти результату?

— За рахунок самовіддачі, за рахунок якісних футболістів, які у нас є. Зараз у нас є смуга невезіння, але ми усі сподіваємося, що вона рано, чи пізно скінчиться. Звичайно, ми дуже хочемо перемогти вже у найближчих матчах – і у кубковому двобію, і у чемпіонаті. Нам дуже принципово перемагати у кожному матчі.

— Зараз не буде розділу між турнірами в плані пріоритету?

— Ні, нам важливо виграти кожен матч.