22 вересня 2020 12:05

Олег САЛЕНКО: "Гент" - не тот клуб, с которым "Динамо" не сможет справиться"

23 вересня «Динамо» зіграє перший матч плей-оф раунду Ліги чемпіонів. На виїзді команда Мірчі Луческу зіграє з бельгійським «Гентом». Своїми очікуваннями від цього матчу з виданням bookmaker-ratings.com.ua поділився колишній нападник киян і збірної України Олег Саленко.


- Структура гри «Динамо» в єврокубкових матчах поки не зазнає змін. У Генті підопічні Мірчі Луческу діятимуть від оборони. Це принесло результат в поєдинках з «Шахтарем» і «АЗ», то навіщо щось міняти?


«Гент» – не той клуб, з яким динамівці не зможуть впоратися. «АЗ», вважаю, сильніше. У бельгійців немає того запасу, щоб можна було здивувати суперника. У киян лава запасних за якістю виконавців, на мій погляд, довша. Можливо, і мотивація буде трохи вища у гостей, оскільки «Динамо» вже чотири роки не виступало в груповому раунді Ліги чемпіонів. Зараз путівка близько. І добре, що суперництво складається з двох матчів. В одному поєдинку безглузда випадковість може вирішити долю протистояння.


У Бельгії динамівцям важливо не пропустити. Психологічно це допоможе в домашній зустрічі. Яремчук? Якщо український форвард «Гента» вийде на поле, то він буде мотивований подвійно. Романа варто побоюватися. Проте, припущу, що поєдинок завершиться внічию — 0:0.