17 вересня 2020 00:49
3

"Динамо" - АЗ. Как Луческу создал победу. Эксклюзив с "Олимпийского"

Перемога Динамо над АЗ 2:0 була нелегкою. Як на перебіг подій на полі реагував Мірча Луческу та що підказував своїм підопічним. А також ексклюзивний коментар головного тренера АЗ Арне Слота. Дивіться в матеріалі Олександра Мельниченка




Ось що значить по справжньому керувати командою !!!! А не : "камон плей!" від Блохіна; рухати фішечками по дошці "ты , Кум сюда, а ты , Буя сюда...", а потім після програного матчу валити на гравців , що вони не витримали установку на матч- це вже від Хацкевича; або сидіти весь матч на лавці з переляками очима і гризти нігті від нервів , при цьому не зробити жодної заміни по ходу гри та не спробувати змінити хід невдало складаючого матчу (згадайте 1/4 КУ проти Шахтаря, коли гравці просили замінами потягнути час в кінці матчу , щоб перевести подих, та після цього забив Степаненко,а потім усім відома реакція на роботу тренерів від того ж таки Жерсона) -так як робив це Михайличенко...Як то кажуть - відчуйте різницю ,панове ультрас, до вас звертаюсь!!!
3ответить личное сообщение удалить
Такое чувство, что Старый Лис сознательно ввел команду в состояние танатоза, после чего, когда жертва подобралась очень близко, нанес ей два смертельных укуса.
Приятно смотреть за тренером! Не то что предшественники, жопу с лавочки не поднимали.