5 вересня 2020 11:03

Пророссийские наемники лишили жилья экс-хавбека сборной Украины

Колишній футболіст "синьо-жовтих" Олег Краснопьоров розповів, як його будинок зруйнував ворожий снаряд.


"Будинок знаходиться в бік Широкиного, буквально 13 кілометрів від Маріуполя. Там котеджне містечко на околиці села Бердянське було. 7 будинків під одним парканом.

Будував його років 6. Встиг пожити рік чи півтора, потім все почалося і довелося виїхати. А років через два у нього влучив снаряд і будинок згорів. У 2015 чи 2016 році. Це українська територія, прилетіло "звідти".

Стільки вклали я і тато мій. Грошей і сил. Тато навіть більше, тому що я, в основному, тут, тільки гроші відправляв. Ішов час, будували довго. Хотіли там жити після завершення футбольної кар'єри. Тим більше, берег моря. Що ще потрібно? Келих вина і дивитися на море. Так вийшло, що поробиш. Життя не закінчується. Головне, що всі живі", – сказав Краснопьоров у коментарі YouTube-каналу Stargorod Sport.

Нагадаємо, Олег розпочав професіональну кар'єру футболіста у Ворсклі у 1998 році. Також встиг пограти за Динамо, Закарпаття, Іллічівець та Металіст, в якому і повісив бутси на цвях у 2015-му. Має за плечима 3 матчі в складі збірної України. Нині очолює юнацьку команду Ворскли U-19.