1 червня 2020 13:27

Егише МЕЛИКЯН: "У "Львова" хороший коллектив, который движется в правильном направлении"

Післяматчевий коментар головного тренера ПФК «Львів» Єгіше Мелікяна після гри з «Ворсклою». Команди у Полтаві зіграли внічию 1:1.


– Коли я грав у футбол, для мене було важко взяти очки на виїзді з «Ворсклою». І сьогодні перед грою я сказав гравцям, що «Ворскла» вдома старається не втрачати очки, а набирати. Тому була важка гра, як ми очікували, так і вийшло.


У «Ворскли» хороший підбір гравців, і ми взяли очко в хорошої команди. Багато чого в нас не вийшло завдяки «Ворсклі». Вони грамотно грали у футбол. Але завдяки п’яти замінам, які ми можемо використовувати, можна було застосувати іншу схему та тактику, врятували сьогоднішню гру.


– Лише два бразильці в старті, а решта українці — не типово для «Львова» в цьому сезоні. Чому ви обрали такий стартовий склад?


– Тому що до мене була інша фундаментальна робота в команді. Я хочу дещо інший формат роботи. Конкурентоздатна команда. І без різниці — українець, бразилець чи француз. Завоювати місце у складі та буде грати лише той, хто готовий. І не має значення який в нього паспорт. Я хочу такий формат. Я попросив президента, він дав мені таке право. І тому хто буде готовий, хто виграватиме конкуренцію — той і буде грати.


– Яку їжу для роздумів дав Вам сьогодні матч в частині функціональних кондицій команди та степені готовності кожного гравця?


– Ми будемо аналізувати. Перший матч, велика пауза була. Ми бачили і труднощі, і проблеми. Але в нас хороший колектив, який рухається у правильному напрямку. І він дає мені спокійність та впевненість для того, щоб ми працювали і далі. Адже коли команда на правильному напрямку, це важливо.


Звичайно, були помилки. Над цим будемо працювати.