8 квітня 2020 13:04

Шаран и Можаровский вошли в свои гвардейские "десятки"

У сьогоднішній підбірці матеріалів подано рейтинги головних тренерів та арбітрів, які в ході поточного Чемпіонату періодично змінюються


Серед чинних керманичів учасників Favbet Ліги найбільше ігор біля керма різних клубів провів головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран – 185. За цим показником Шаран в історичному списку усіх тренерів повторив досягнення Ігоря Надєїна. За кількістю ж матчів у статусі головного тренера одного клубу УПЛ Володимир Шаран увійшов до десятки гвардійців – 165 матчів. Усього ж в історії Чемпіонатів України в статусі головного тренера перебувало 264 фахівця.


Сайт в анонсах матчів Favbet Ліги постійно дає інформацію про кількість ігор арбітрів матчів, а також анонсує ювілейні матчі як арбітрів так і асистентів арбітрів. Наразі львівський арбітр Юрій Можаровський провів уже 135 ігор у Чемпіонатах, увійшовши до десятки суддів-гвардійців. З кожним виходом на поле продовжує піднімати планку рекордів і запорізький асистент арбітра Олександр Войтюк, який упевнено очолює рейтинг українських помічників арбітрів, маючи у своєму активі вже 211 (!) ігор. Загалом в УПЛ було задіяні вже 142 арбітри (з них – 14 іноземних) та 292 асистента арбітра (40 іноземних).