13 березня 2020 21:23

Журналист: "Убытки футбольных клубов и организаций из-за коронавируса достигнут миллиардов долларов, а календарь соревнований будет изменен на ближайшие годы"

Ведущий шоу "Трендец" Дмитрий Поворознюк поделился своими мыслями о ситуации с бушующим во всем мире коронавирусом, по причине которого были приостановлены многие спортивные соревнования.


- Чи потрібно переносити Чемпіонат Європи з футболу через коронавірус?


Чемпіонат Італії призупинено, на черзі Англія, Іспанія і ще десяток чемпіонатів. Глядачів на стадіони не пускатимуть, єврокубки також будуть призупинені. Уже десятки футболістів в топ клубах інфіковані і до кінця не зрозуміло - скільки часу знадобиться на стабілізацію ситуації у світі.

З вірогідністю 99% Чемпіонат Європи буде перенесений на 2021 рік.

Футбол вперше зіштовхнувся з такою проблемою. Збитки футбольних клубів та організацій сягнуть мільярдів доларів, календар змагань буде змінений на найближчі роки, трансферне вікно зміниться, спонсорські контракти будуть переглянуті.

Якою б технологічною, розвиненою та суперкрутою не здавалася б сьогоднішня цивілізація - один вірус може повністю змінити все навколо.

Але як показує історія та час - людство здатне пережити все і стати сильнішим.

Будьте здорові, - написал Поворознюк в Инстаграме.


Посмотреть эту публикацию в Instagram
Чи потрібно переносити Чемпіонат Європи з футболу через коронавірус . Чемпіонат Італії призупинено, на черзі Англія, Іспанія і ще десяток чемпіонатів. Глядачів на стадіони не пускатимуть, єврокубки також будуть призупинені Уже десятки футболістів в топ клубах інфіковані і до кінця не зрозуміло - скільки часу знадобиться на стабілізацію ситуації у світі З вірогідністю 99% Чемпіонат Європи буде перенесений на 2021 рік. Футбол вперше зіштовхнувся з такою проблемою. Збитки футбольних клубів та організацій сягнуть мільярдів доларів, календар змагань буде змінений на найближчі роки, трансферне вікно зміниться, спонсорські контракти будуть переглянуті Якою б технологічною, розвиненою та суперкрутою не здавалася б сьогоднішня цивілізація - один вірус може повністю змінити все навколо. Але як показує історія та час - людство здатне пережити все і стати сильнішим Будьте здорові . #коронавірус #футбол #трендець #трендец #поворознюк #дмитроповорознюк
Публикация от Povoroznyuk Dmytro (@povoroznyuk_dmytro)