2 березня 2020 17:45

"Минай" и "Оболонь-Бровар" сыграли вничью в Турции

В останньому товариському матчі на зборах в Туреччині «минайці» зіграли зі своїми давніми знайомими – одним з лідерів Першої ліги, київською «Оболонь-Бровар». Гра вийшла досить цікавою. Її підсумок – 1:1.


У цьому поєдинку тренерський штаб «Минаю» вирішив дати можливість з перших хвилин зіграти футболістам, які мають менше ігрового часу. Товариський матч з «пивоварами» - останній перед першим офіційним поєдинком закарпатців (11 березня чвертьфінал Кубка), тому це була хороша можливість перевірити всіх гравців, а самим футболістам довести свої претензії на основу. До того ж, буквально вчора «минайці» грали з казахським «Акжайиком», тому вирішили рівномірно розподілити ігровий час на всіх футболістів.


У першому таймі у «минайців» не все виходило – не вистачало взаємодії та гостроти в атаці. До того ж, більш свіжішій суперник змушував нас помилятися – зрештою, «Оболонь» грало свій останній товарняк в середу.


У зв’язку з цим у «пивоварів» і моментів у наших воріт виникало більше. І це призвело до взяття воріт у першому тайму – після навісу із флангу та вдалого завершення атаки ударом в ближній кут.


Вже традиційно «минайці» додали у другому таймі. Між іншим, вже третій матч поспіль. На поле після перерви вийшло ряд ключових футболістів, які додали агресії в атаці та швидкості в командних діях. Завдяки цьому закарпатці почали контролювати м’яч і повністю домінувати на полі.


А ще запрацювали фланги. І саме звідти «Минай» й забив. Петро Стасюк традиційно змістився з флангу та правою ногою з лінії карного майданчика попав у ближній кут воріт – 1:1.


Могли «минайці» і виграти, адже моментів вистачало. Забивати могли Нурієв, Страшкевич, Карноза. А після удару Пиняшка м’яч потрапив у штангу.


У підсумку 1:1 в останньому матчі в Туреччині. Це друга нічия у п’яти поєдинках.