26 лютого 2020 09:20

"Минай" разошелся миром с белорусским "Витебском"

У третьому товариському матчі на турецький землі «Минай» вперше зіграв внічию. Суперником у спарингу була ще одна команда з Білорусі - ФК «Вітебськ».


«Минай» продемонстрував непогану гру із гідним суперником. Нагадаємо, що «Вітебськ» у цьому сезоні навіть до Ліги Європи потрапив – за наслідками попереднього сезону, коли вони стали 4-ми в чемпіонаті та зіграли у фіналі Кубка.


Цього разу з перших хвилин «минайці» грали сконцентровано та уважно. У першому таймі закарпатці відзначилися хорошою організацією гри: контролювали м’яч, пресингували, чітко взаємодіяли на чужій половині поля.


Як і у попередньому матчі, атакувати краще «минайці» стали у другому таймі. Під час заключної 45-ти хвилинки мали велику кількість нагод – шанси були у Стасюка, Карнози, Микуляка, Нурієва, Пиняшка.


Атакували і білоруси. В одному з епізодів їхня спроба призвела до голу: пропустили на 55-й хвилині. Проте «минайці» змогли відповісти. Спрацювали фланги: на 75-й хвилині Стасюк прорвався та зробив вдалу передачу на край карного майданчика і там злету Страшкевич точно відправив м’яч під поперечину.


Могли «минайці» і вирвати перемогу, але не вистачило везіння. У підсумку - перша нічия на тренувальних зборах в Туреччині.


Наступний товариський поєдинок «Минай» проведе 29 лютого.