14 лютого 2020 10:11

Исполком УАФ утвердил города для товарищеских матчей сборной Украины накануне Евро-2020

Виконавчий комітет Української асоціації футболу підтримав пропозицію президента УАФ Андрія Павелка визначити Харків, Київ та Львів містами, які приймуть три товариські матчі синьо-жовтих перед їхнім стартом на Євро-2020.


Отже, збірна України 26 травня в Харкові на ОСК «Металіст» зіграє з командою Кіпру, 2 червня в Києві на НСК «Олімпійський» — з Північною Ірландією та 7 червня у Львові на стадіоні «Арена Львів» — з Ізраїлем.

«Ці три матчі відбудуться на Сході, в Центрі та на Заході України. Отже, уболівальники з усіх регіонів матимуть можливість зарядити своїми емоціями головну команду напередодні вирішального турніру. І взагалі, це символічно, адже футбол останнім часом — це те, що об’єднує нашу країну й дарує позитивні емоції мільйонам уболівальників», — зазначав президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко.

Додамо, що в рамках підготовки до Євро-2020 збірна України проведе ще дві товариські зустрічі в березні. 27-го числа в Сен-Дені на стадіоні «Стад де Франс» (початок матчу — о 22.00 за Києвом) наша команда зіграє проти чинних чемпіонів світу французів, а 31 березня в Хожуві на Сілезькому стадіоні (початок — о 21.45 за київським часом) команда Андрія Шевченка зустрінеться з Польщею.