24 січня 2020 14:46

"Динамо" U-19 - КНТЭУ "Меркурий" 10:0. Отчет о матче

Юнацька команда «Динамо» провела останній контрольний матч перед відльотом на навчально-тренувальний збір до Туреччини.


Слідом за перемогами над «Колосом» U19 (4:0) та «Джуніорсом» (1:0) підопічні Ігоря Костюка розгромили представника чемпіонату України серед студентів – СК КНТЕУ «Меркурій».


У першому таймі «біло-сині» влаштували справжній голепад забитих м’ячів. На 11-й хвилині рахунок відкрив Ісаєнко, якого після помилки суперника на своїй половині поля вивели віч-на-віч із воротарем. Трохи згодом Євген подвоїв перевагу нашої команди, втіливши в забитий м’яч ще одне «побачення» з голкіпером. У середині тайму рахунок до великого довів Біловар – після подачі з кутового Окоро скинув м’яча вздовж лінії воріт, а Кристіан поцілив уже в порожній кут.


За кілька хвилин Бодня ударом з-за меж штрафного майданчика спрямував м’яча в нижній кут. Аналогічним чином відзначився й Вікентій Волошин, але якщо в попередніх голах особливих претензій до воротаря КНТЕУ не було, то у цьому випадку він не зміг парирувати м’яч, який підскочив прямо перед ним. Нарешті, остаточний рахунок у першому таймі встановив Ісаєнко, який реалізував черговий вихід віч-на-віч із воротарем та оформив хет-трик.


У перерві тренерський штаб випустив на поле всіх гравців, які були в їхньому розпорядженні. Ті футболісти, які увійшли у гру в другому таймі, також долучилися до загальної перемоги. Перший гол за команду U19 забив Назар Волошин, вдало замкнувши простріл Велетеня з правого флангу, а згодом Ванат оформив дубль, реалізувавши два виходи віч-на-віч із воротарем. Міг Владислав цілком оформлювати хет-трик, але в одному епізоді поцілив у стійку, а в іншому обіграв воротаря, але не спромігся спрямувати м’яча в порожні ворота. Остаточний рахунок у матчі встановив Окоро, який у межах воротарського майданчика підставив стегно, замикаючи навіс із кутового.


Уже в суботу, 25 січня, на футболістів «Динамо» (U19) чекає відліт на тренувальний збір до турецького Белека, де підопічні Ігоря Костюка продовжать цілеспрямовану підготовку до гри плей-оф Юнацької Ліги УЄФА проти загребського «Динамо», що відбудеться 12 лютого в Києві.


Товариський матч


«Динамо» (U19) – СК КНТЕУ «Меркурій» – 10:0 (6:0).


«Динамо» (U19): 1. Моргун, 22. Скорко, 3. Окоро, 4. Біловар, 23. Ярош, 5. Білошевський, 15. В. Волошин, 6. Бодня, 10. Блізніченко, 11. Шулянський, 9. Ісаєнко.


На заміну виходили: 12. Слуцький, 2. Дячук, 7. Ванат, 20. Велетень, 21. Н. Волошин, 25. Мащенко.


Голи: Ісаєнко (11, 17, 44), Біловар (25), Бодня (28), В. Волошин (36), Н. Волошин (59), Ванат (62, 82), Окоро (86).