22 січня 2020 11:06

Сергей ВАКУЛЕНКО: "Верю, что у "Карпат" все будет хорошо"

Центральний захисник Сергій Вакуленко подякував партнерам та вболівальникам за час, проведений у «Карпатах».


«Дуже важливо, що в мене була ігрова практика, коли я виступав за «Карпати». Також команду очолив тренер, з яким я працював раніше, тож мені було цілком комфортно. Шкода, що не було бажаного результату, але загалом згадуватиму лише хороші моменти за час, проведений у Львові».


«Найкращі спогади? Я отримав новий досвід, вийшов зі своєї зони комфорту, адже перебував далеко від рідного дому. Також я познайомився із справді класними людьми: адміністратори, лікарі, тренери, прес-центр команди, неповторні вболівальники, всіх і не перерахуєш! Мені було дуже приємно працювати в одній команді з ними, тим паче, що й умови тут прекрасні – чудове місто, база, відновлення, стадіон...»


«Найбільше запам’ятався матч проти полтавської «Ворскли», в якому ми продемонстрували справжній характер «левів», адже відігрались та здобули вольову перемогу – 2:1»


«Важко йти з команди, тому що ностальгуєш за колективом, який тебе оточував. Я проводив кожен день з чудовими фахівцями своєї справи, кожну хвилину ми були поруч – їздили на виїзні матчі, виходили разом на тренування, обідали, проводили разом вільний час, тому, звісно, буду сумувати за всіма. Вірю, що в «Карпат» все буде добре, адже це прекрасна команда зі своєю неповторною історією та традиціями».