15 січня 2020 21:03

"Ворскла": тренировка, знакомство с новичком и пополнение в тренерском штабе

Зазвичай після новорічно-різдвяних святкувань, коли команда вперше збирається разом у Полтаві, це відбувається на тлі сніжних заметів і хоча б мінімального, але ж морозу. Сьогодні ж, складалося враження, ніби за помахом чарівної палички, ворскляни опинилися прямо у Туреччині: плюсова температура, та ще й яскраве сонце. До речі, про поля на заміській базі – вони просто в зразковому стані, і не лише візуально. І хоча сьогодні у команди була запланована лише легка бігова робота без м’ячів, наступні кілька днів до відльоту в Туреччину працюватиметься просто в задоволення, якщо, звісно, погода раптово не збагне, що на календарі вже перевалило на другу половину січня місяця.


Познайомився з новими одноклубниками нападник Руслан Степанюк. Поповнення і в тренерському штабі Юрія Максимова. Свої знання та досвід хлопцям віднині передаватиме відомий у минулому гравець, а зараз тренер – 48-річний Сергій Ревут.


Наступні кілька днів на команду чекають заняття, як на полі, так і в фітнес-клубі. Паралельно ще доведеться побігати по кабінетах лікарів однієї з приватних клінік, де футболістам необхідно пройти поглиблений медогляд.