5 грудня 2019 14:40

"Динамо" рассчитывает на поддержку 12-го игрока в битве с "Зарей"!

До завершення календарного року основній команді “Динамо” залишилося провести три матчі. Усі вони за своєю важливістю та інтригою схожі на фінальні поєдинки.


Перший із них відбудеться найближчої неділі на “Олімпійському”. Суперник - “Зоря”, яка нині демонструє дуже якісний футбол і претендує на високі місця у цьому сезоні Favbet Ліги. На даний момент “Динамо” та “Зорю” розділяє всього два очки, команди займають сусідні місця в турнірній таблиці - друге та третє відповідно. Тож цей матч обіцяє бути вкрай інтригуючим та цікавим для глядачів. Як, взагалі-то і більшість матчів між “Динамо” та “Зорею” протягом останніх сезонів. Нагадаємо, у першому колі команди завершили очний поєдинок результативною нічиєю 2:2.

Зазначимо, що на цей матч не впливає рішення Контрольно-дисциплінарного комітету УАФ за підсумками гри “Шахтар” - “Динамо” про присудження нашому клубу проведення одного домашнього матчу без глядачів. Це рішення наразі оскаржується, апеляційні процеси тривають, а це означає, що вболівальники зможуть підтримати команду безпосередньо на стадіоні.

А отже динамівці чекають на свого 12-го гравця у неділю о 17:00 на “Олімпійському”! Підтримка у таких матчах вкрай важлива для гравців. Давайте енергією трибун допоможемо “біло-синім” завершити рік позитивними результатами. Чекаємо вас на стадіоні!