12 листопада 2019 19:55

Клубы Премьер-лиги обсудили будущие изменения в работе с болельщиками

У вівторок, 12 листопада, об 11:00 у Президентській ложі НСК «Олімпійський» почався круглий стіл, організований Українською Прем’єр-Лігою.


У зустрічі взяли участь представники клубів УПЛ – керівники прес-служб та співробітники по роботі з уболівальники. Вона була присвячена таким актуальним питанням:


– запровадження «Хартії вболівальників у Європі»;

– проведення заходів щодо залучення уболівальників на стадіони;

– оптимізація співпраці між УПЛ та прес-службами клубів Ліги;

– робота клубів щодо рекламних проявів спонсорів та партнерів УПЛ;

– перспектива розвитку Фентезі-Ліги УПЛ та участь у цьому прес-служб клубів;

– перспектива розвитку інформаційно-аналітичної платформи УПЛ;


Доповідачами на зустрічі виступили Охад Кристал, Виконавчий директор компанії Funatix, Катерина Машевська, Директор по комунікаціях Favorit Sport, а також представники УПЛ.


Окремим питанням був розглянутий інцидент, що мав місце на недільному матчі між «Шахтарем» і «Динамо». За результатами обговорення були напрацьовані можливі шляхи запобігання подібним ситуаціям у майбутньому.


Загалом захід тривав майже чотири години й був відзначений цікавими доповідями, жвавими дискусіями та осмисленням важливих проблем. Усі заявлені теми були обговорені в активному багатосторонньому режимі. Зокрема, клуби погодили розробити шляхи якнайшвидшого запровадження нових моделей комунікації з уболівальниками та актуалізації діджитал-технологій, що сприятимуть популяризації як Favbet Ліги, так і футболу України загалом.