13 жовтня 2019 20:11

"Динамо" - "Чайка" 3:0. Отчет о матче

Заповнюючи паузу в клубному футболі, яка виникла під час проведення міжнародних матчів національних збірних, київське «Динамо» провело контрольний матч.

Суперником команди Олексія Михайличенка став представник другої ліги - «Чайка» (Петропавлівська Борщагівка).


У цьому матчі тренерський штаб киян задіяв футболістів основного та молодіжного складів, які не були залучені до своїх національних команд та збірних свого віку.


Гру активніше розпочали гості, вже на перших хвилинах провівши небезпечну атаку, яку вдалося завершити ударом по воротах. Але з часом кияни перевели гру на чужу половину поля та почали нагнітати ситуацію біля чужих воріт. Зовсім скоро їхні старання принесли плоди. Свою команду уперед вивів активний Де Пена: після чудового паса Андрієвського Карлос зліва вразив дальній кут воріт суперника.


Надалі ініціативою володіли кияни, але «Чайка» діяла досить злагоджено та організовано у захисті, тому підійти до воріт гостей занадто близько нашим хлопцям не вдавалося. Крім того, за першої ж нагоди команда з Петропавлівської Борщагівки вибігала в контратаки та намагалася завершити кожен свій вихід ударами по воротах. Біля протилежних воріт хороші спроби записали до свого активу Андрієвський, Янаков та Кадірі після подачі від кутової позначки, а також Де Пена, який намагався зробити перспективний простріл до штрафного майданчика, але безрезультатно.


Нарешті, незадовго до свистка на перерву своїм шансом скористався Бєсєдін, який подвоїв рахунок, реалізувавши вихід один на один та майстерно перекинувши голкіпера суперника. Тож на перерву команди пішли за впевненої переваги динамівців.


Другий тайм проходив у схожому ключі. На ударних позиціях опинялися Соль та Бєсєдін, але кожного разу чогось не вистачало або заважали захисники і воротар «Чайки». Наша команда багато комбінувала та проводила атаки на різний смак. Нарешті, Піварич зліва віддав чудову передачу під удар Андрієвському, і Олександр пробив невідпорно приблизно з лінії штрафного майданчика, довівши рахунок до великого – 3:0.


Із виходом на поле Ісаєнка «Динамо» почало грати одразу із трьома номінальними форвардами, але, звісно, у кожного з них було власне завдання та місце на полі. Наша команда продовжила володіти м’ячем та ініціативою, але одного разу «Чайка» таки змусила глядачів схопитися за голову – коли після удару приблизно з лінії штрафного майданчика м’яч прийняла на себе поперечина!


У час, що залишився до фінального свистка, відзначимо спробу Соля, але рахунок на табло більше не змінювався. 3:0 – впевнена перемога «Динамо» у контрольному поєдинку.


Контрольний матч

13.10.2019. Конча-Заспа, НТБ «Динамо». 200 глядачів

«Динамо» – «Чайка» – 3:0 (2:0)


«Динамо»: Бущан, Піварич, Сирота, Сідклей, Янаков (Ісаєнко, 61), Шепелєв, Андрієвський, Де Пена, Кадірі, Бєсєдін, Соль.


«Чайка» (перший тайм): Шкарбан, Пономаренко, ГНП*, Лещенко, Софіханов, Коваленко, Турчанов, Бортошук, Дарда, Тименко, Сухенко.


«Чайка» (другий тайм): ГНП, Лещенко, ГНП, Музиченко, Мілютін, Коваленко, Єфремов, Трущенко, Шевчук, Головатенко, ГНП.


Голи: Де Пена (14), Бєсєдін (43), Андрієвський (63).

*ГНП – гравець на перегляді