13 жовтня 2019 20:06

Сборная Украины U-17 снова обыграла армян в спарринге

Цього разу підопічні Олександра Петракова забили у ворота суперників по м'ячу в кожному з таймів.


Сьогодні на НТК ім. В. Баннікова відбувся другий товариський матч між юнацькими збірними України та Вірменії. Нагадаємо, що перша зустріч цих суперників завершилася перемогою синьо-жовтих із великим рахунком (5:1).


Як тільки арбітр дав стартовий свисток, підопічні Олександра Петракова затиснули суперника на його половині поля. Досить сказати, що в перші хвилин п'ять-сім вірмени не могли зачепитися за м'яч. Правда, перший небезпечний момент українці створили тільки на 13-й хвилині. Після подачі кутового Шубіним Мампассі бив головою впритул, проте воротар гостей перевів м'яч на кутовий. А незабаром Роман заробив для нашої збірної пенальті, але Шубін не використав нагоду, пробивши вище цілі.


Й у подальшому моменти біля воріт вірменської збірної виникали частенько. Могли забивати Мампассі, двічі — Козик (в одному з цих епізодів влучив у поперечину). Але м'яч ніяк не йшов у ворота аж до 37-ї хвилини, коли холоднокровно у воротарському суперника зіграв Дмитро Шостак. 1:0.


Другий тайм почався зі ще одного гола збірної України. До нього призвела подача кутового від Очеретька. Точним ударом головою відзначився Козик. Цей гол якоюсь мірою заспокоїв синьо-жовтих. Хоч господарі і продовжували володіти ігровою перевагою, небезпечних моментів помітно поменшало.


У підсумку поєдинок так і завершився з рахунком 2:0, а за сумою двох матчів підопічні Олександра Петракова забили вірменам сім м'ячів...


Товариський матч

Україна (U-17) — Вірменія (U-17) — 2:0 (1:0)

Голи: Дм. Шостак (37), Козик (47).

На 22-й хвилині Шубін не реалізував пенальті.


Україна (U-17): Ісенко, Мампассі, Роман (Танчак, 70), Савчук, Козик, Кононов (Биков, 70), Очеретько (Лебедєв, 62), Микитишин (Хлань, 62), Шубін (Хромей, 63), Ден. Шостак (Федурко, 78), Дм. Шостак (Фоменко, 78).