29 серпня 2019 08:12

Богдан БЛАВАЦКИЙ: "Нельзя недооценивать ни одного соперника"

Головний тренер ПФК «Львів» Богдан Блавацький прокоментував підсумки жеребкування третього попереднього раунду Кубка України сезону 2019/2020, в якому «синьо-золотим левам» належить зустрітися на виїзді з чернівецькою «Буковиною».


«Чисто географічно цей жереб є добрим для нас. Не треба буде далеко їхати, близько до Чернівців – дуже симпатичного міста.

Чернівецька команда виграла два матчі у гостях, причому в останньому кубковому поєдинку святкувала вольову перемогу, поступаючись «Таврії» за ходом матчу 0:2. Хоч «Буковина» і розташовується на останньому місці у другій лізі, але там формується досить непогана команда.

Думаю, що кубкові ігри у черговий раз підкреслюють – не можна недооцінювати жодного суперника, до кожного треба ставитися з повагою і серйозно готуватися до кожного етапу Кубка. Щоб потім не було сюрпризів.

Сподіваюсь, гравці з усією відповідальністю віднесуться до майбутнього протистояння з «Буковиною». Ну і шанс матимуть показати себе футболісти, які до цього мали менше ігрового часу протягом сезону», – резюмував наставник львівської команди.