25 липня 2019 21:45

"Львов" в контрольном матче обыграл израильтян

Професійний футбольний клуб «Львів» завершив підготовку до сезону 2019/2020 впевненою перемогою у товариському матчі над ізраїльською «Бней-Єгудою» – 2:0.


Долю поєдинку було вирішено фактично у перші 15 хвилин, коли «Львову» вдалося застати зненацька «левів» з Тель-Авіву. Швидка агресивна гра зі стартового свистка принесла успіх вже на 6-й хвилині. Ренан забив свій четвертий м’яч за «синьо-золотих левів» у поточне міжсезоння, замкнувши простріл Шини з правого флангу.


Команда Богдана Блавацького не зупинилася на досягнутому і завдяки успішному командному пресингу на чужій половині поля незабаром забила вдруге. Пернамбуко скористався помилкою захисників ізраїльської команди і відправив м’яч у сітку воріт.


У другому таймі «Львів» провів низку замін і вже грав за рахунком, віддавши контроль м’яча суперникам. «Містяни» надійно діяли позаду й так і не дозволили «Бней-Єгуді» створити щось по-справжньому небезпечне біля власних воріт. Натомість, львів’яни організували кілька перспективних контратак, однак не зуміли перетворити їх у забиті м’ячі.


Тим не менш, «Львів» заслужено переміг і з хорошим настроєм завершив підготовку до нового сезону, який стартує для команди вже 30 липня виїзним матчем проти чернігівської «Десни».


«Команда здорово відіграла з точку зори тактики у першому таймі, контролювала перебіг на полі і забила два гарних голи. Добре, що цей спаринг відбувся, адже перевірили свої сили на фоні серйозного опонента. На мою думку, команда продовжує додавати у грі, і результатом цього стала перемога. Є моменти, якими я залишився задоволений, але є те, над чим ще потрібно працювати. Тішить, що зіграли сьогодні на «нуль», що створюємо немало небезпечних ситуацій біля воріт суперників. Хотілось б лише, щоб на високому рівні була й реалізація. Але, впевнений, і цьому ми дамо раду», – прокоментував «вікторію» над «Бней-Єгудою» у контрольній грі головний тренер «Львова» Богдан Блавацький.