26 червня 2019 11:31

"Динамо" U-10 - бронзовый призер Baltic Cup 2019

У польському місті Гданськ завершився міжнародний щорічний дитячий футбольний турнір, в якому брали участь команди київського «Динамо», складені з гравців 2009, 2010 і 2011 років народження.


Всього у змаганні брали участь 12 команд футболістів 2009-го року народження, поділені на дві групи. Грали клуби по 20 хвилин на чверть поля у форматі шість польових гравців плюс воротар. Після першого ігрового дня команди з перших трьох місць сформували групу, в якій кожен клуб грав один з одним. За підсумком виступів протягом двох днів з 22 по 23 червня, підопічні Юрія Івановича Ястребінського посіли третє місце.


У номінації кращий гравець турніру переміг динамівець Єрмак Данило. Кращим гравцем «Динамо» U-10 визнаний Д’ячок Данило.


Враженнями від Baltic Cup поділився головний тренер команди Юрій Ястребінський:


- Що стосується гри, то в кожній мали перевагу і створювали багато моментів, навіть в матчах, в яких не вигравали. Програші з мінімальним рахунком 0:1 вважаю наслідками індивідуальних помилок гравців лінії оборони і воротарів, а атакувальна ланка не змогла підібрати ключі до воріт суперників, докладаючи при цьому багато зусиль і створюючи гострі моменти. В цілому грою команди залишився задоволений. Вдячний їм за видовищність, емоції, незабутні комбінації, феноменальний дриблінг і прекрасні удари, за що ми і любимо футбол!