19 червня 2019 15:37

Исполком УАФ внес изменения в регламент аттестации клубов, благодаря которым "Олимпик" может остаться в Премьер-лиге

Виконавчий комітет Української асоціації футболу розглянув колективне звернення всіх клубів УПЛ та вніс зміни до ст. 18 Регламенту з атестації футбольних клубів УПЛ щодо її застосування у процедурі атестації в разі неможливості виконання передбачених нею вимог через наявність відповідних рішень органів здійснення футбольного правосуддя.


А саме визначив, що невиконання вимог, передбачених даною статтею, не є підставою для відмови у видачі клубу атестату в разі, якщо клуб не може виконати дані вимоги у зв’язку з існуванням відповідних рішень органів здійснення футбольного правосуддя, та виключно за умови, якщо клуб здійснюватиме фінансування дитячо-юнацького футболу у межах отриманих клубом від УЄФА бонусів і платежів для розвитку дитячо-юнацького футболу у відповідному сезоні на умовах, визначених адміністрацією УАФ.


Таким чином, Виконавчий комітет УАФ усунув прогалину стосовно регулювання проходження процедури атестації клубами, молодіжні та юнацькі команди яких знаходяться під дисциплінарними санкціями.