13 квітня 2019 17:57

ДЮФЛ. 12-й тур. "Динамо" U-17 на последних минутах победило ДЮФШ "Ворскла"

У суботу відбулися календарні поєдинки 12-го туру серед команд вищої ліги ДЮФЛ.


Найстарша академічна група «Динамо» U-17 на виїзді зустрічалася із полтавською ДЮФШ «Ворскла». Для підопічних Сергія Беженара та Артема Яшкіна зустріч склалася досить напружено та драматично. Ведучи у рахунку 2:0, динамівці дозволили супернику зрівняти рахунок, пропустивши два м’ячі, але на останніх хвилинах забили ще двічі.


Впоравшись зі стартовим натиском господарів, наша команда перехопила ініціативу і скоро вийшла вперед, провівши стрімку контратаку. Здорово обігравши захисника та воротаря Кузик правою ногою послав м’яч точно у кут воріт.


Надалі гра вже проходила на половині поля полтавчан. Ісадченко пробив трохи повз ворота, Сологоб прострілював вздовж лінії воріт, але воротар передачу перервав. Тепер уже «Ворскла» відповіла небезпечною контратакою: до воріт проривався Голованов, але сам не пробив, а віддав передачу на Руденка, який забігав справа, щоправда, той опинився в офсайді. Ще одного разу господарі виконали перспективний штрафний удар справа, але у штрафному майданчику ніхто не зміг, як слід, влучити по м’ячу. Згодом партнер хорошою передачею вивів Руденка до воріт, але наш голкіпер Червінський вчасно залишив свої володіння та на мить випередив суперника, перехопивши м’яч. Виручив воротар киян і у наступному епізоді, коли впорався із ударом Ткаченка справа. Але все ж кінець тайму залишився за гостями. Динамівці виконали кутовий удар, після якого м’яч кулаками вибив воротар, та завдали неточного удару вище поперечини.


Щойно розпочалася друга половина зустрічі, динамівці з новими силами пішли в атаку. І скоро досягли свого. Після пристрілки зі штрафного, кияни завершили ще одну атаку забитим м’ячем, коли найкраще у штрафному майданчику розібрався Ісадченко. Через кілька хвилин «Ворскла» відповіла виходом до воріт Ткаченка, але Руденко не зміг, як слід розпорядитися передачею партнера, та й наші захисники завадили супернику завдати прицільного удару. Господарі продовжували час від часу проводити стрімкі контратаки, але гості грамотно діяли в обороні та встигали нейтралізувати загрозу. Щоправда, одного разу вони пропустили випад полтавчан, і Голованов, вийшовши на ворота справа, перекинув нашого голкіпера. Відчувши впевненість, господарі провели ще кілька небезпечних атак. Зокрема, Руденко вибігав один на один, але поспішив з ударом і не влучив вже у порожні ворота.


Останні хвилини виявилися дуже напруженими та драматичними. За хвилину до закінчення основного часу надію на нічию «Ворсклі» подарував Корягін, який із меж штрафного майданчика прокинув м’яч повз воротаря та зрівняв рахунок. Але динамівці не знітилися, і вже у наступній атаці відновили свою перевагу: наші хлопці перевели м’яч направо, звідки Рязанцев з розвороту вразив дальній кут володінь суперника. А остаточний рахунок 4:2 на користь гостей вже у компенсований час встановив Здирко, який чітко реалізував пенальті.


Вища ліга ДЮФЛУ. 12-й тур


ДЮФШ «Ворскла» U-17 - «Динамо» U-17 – 2:4 (0:1)


Голи: Голованов (73), Корягін (89) – Кузик (12) Ісадченко (56), Рязанцев (90), Здирко (90+3, з пен.).


«Динамо»: 99. Червінський, 10. Іванов (5. Голоколосов, 83), 14. Козленко (22. Здирко, 57), 3. Кирилюк, 15. Вівчаренко (к), 23. Кулаковський, 17. Бражко, 21. Сологуб, 9. Ісадченко, 6. Кузик, 8. Рязанцев.


Свій наступний матч «Динамо» U-17 проведе у середу, 17-го квітня, коли в рамках матчу 15-го туру вирушить у гості до київської ДЮСШ-15.