10 червня 2018 21:53

"Шальке" с Коноплянкой поедет в Китай, "Боруссия" Д с Ярмоленко - в США

Офіційні сайти німецьких "Шальке" та дортмундської "Боруссії" опублікували попередні програми підготовки команд до нового сезону, інформує прес-служба ФФУ. "Шальке" поїде готуватися до сезону-2018/2019 до Китаю, а дортмундська "Боруссія" вирушить до США.


На Євгена Коноплянку та його партнерів по "Шальке" головний тренер команди Доменіко Тедеско чекає у клубі вже 1 липня (звісно, це не стосується футболістів, які братимуть участь у чемпіонаті світу). Уже наступного дня гельзенкірхенці мають відбути на 10-денний збір до Китаю, де заплановано одразу два контрольні поєдинки. Футболісти дортмундської "Боруссії" разом із Андрієм Ярмоленком мають зібратися під орудою свого нового керманича 2 липня. Так само, як і в "Шальке", виняток буде зроблено для учасників ЧС-2018. 13 липня у Відні команда проведе перший контрольний поєдинок


. Суперником буде місцева "Аустрія". 18 липня "Боруссія" вирушить до США, де пробуде до 26-го числа. 20-го команда Ярмоленка зіграє з "Манчестер Сіті", 22-го — з "Ліверпулем", а 25-го — з "Бенфікою". Додамо, що офіційно сезон-2018/2019 для "Шальке" й "Боруссії" розпочнеться матчами першого раунду Кубку Німеччини (17—20 серпня). Суперником Коноплянки стане представник четвертого німецького дивізіону "Швайфурт", а опонентом Ярмоленка — команда Другої бундесліги "Гройтер Фюрт".