12 грудня 2017 19:25

В эти выходные пройдут турниры памяти тренеров ДЮФШ "Динамо" и памяти Евгения Рудакова

На вихідних в манежі НТБ «Динамо» у Кончі-Заспі відбудуться цікаві дитячі футбольні турніри, які щорічно проводить наш клуб.

16-17 грудня пройде турнір, присвячений пам'яті тренерів-ветеранів ДЮФШ «Динамо», в якому візьмуть участь команди хлопців 2006-го (тренер Павло Чередниченко) і 2008-го (тренер Сергій Величко) років народження. За перемогу в кожній віковій категорії буде змагатися по вісім команд, поділених на дві групи. «Динамо» U-12 побореться з київськими колективами: «Атлет», «Локомотив», ОК ім. І. Піддубного (колишній РВУФК), «Фортуна», ДЮСШ-15, ДЮСШ-14 і ДЮСШ-21. А дві групи «Динамо» U-10 постараються здобути перемогу в боротьбі з суперниками з інших міст: львівськими «Карпатами» та ФК «Львів», харківськими «Арсеналом» і «Металістом», «Барсою» з Сум і одеським «Чорноморцем».

Матчі в обох вікових категоріях будуть складатися з двох таймів по 20 хвилин. Після ігор в групах за коловою системою головний приз розіграють між собою команди, що зайняли перші місця, в поєдинку за третє місце зійдуться ті, хто став другим, п'яте місце визначать колективи, які фінішували в своєму квартеті третіми, і сьоме - команди, які набрали найменшу кількість очок. Таким чином, кожна команда проведе чотири поєдинки - по два в кожен ігровий день.

А на наступних вихідних (23-24 грудня) група футболістів 2007-го року народження під керівництвом Володимира Анікєєва зіграє в турнірі пам'яті Євгена Рудакова. У ньому також візьме участь вісім команд: дві динамівські, «Карпати» (Львів), ФК «Львів», «Арсенал» (Харків), «Металіст» (Харків), «Чорноморець» (Одеса), «Ворскла» (Полтава). Учасники зіграють в форматі 8 польових гравців + воротар за стандартними правилами. Матчі будуть складатися з двох таймів по 25 хвилин. В іншому схема розіграшу така ж, як і у попередніх груп.

Відзначимо, що минулого року на турнірі пам'яті Євгена Рудакова здобуло перемогу «Динамо» (гравці 2006-го року народження), на фото.

Запрошуємо вболівальників підтримати юних динамівців, вхід в манеж УТБ «Динамо» на матчі турнірів вільний.