11 листопада 2017 18:11

"Динамо" провело спарринг с победителями Кубка Героев АТО

У суботу, 11 листопада, на навчально-тренувальній базі «Динамо» у Конча-Заспі відбулася товариська зустріч команди київського «Динамо» та команди-переможниці Кубка Героїв АТО – «Президентський полк».


Нагадаємо, Кубок Героїв АТО – турнір, організований Федерацією футболу учасників АТО спільно з ФК «Динамо» (Київ). У жовтні цього року на НТБ «Динамо» відбувся вирішальний етап змагань, які охопили всю країну. Фінал, а також матч за бронзові нагороди були проведені на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. У церемонії нагородження взяли участь президент київського «Динамо» Ігор Суркіс, головний тренер Олександр Хацкевич та воротар «біло-синіх» Максим Коваль.


Для тріумфаторів Всеукраїнської Ліги учасників АТО, команди «Президентський полк», матч проти «Динамо» став першим подібним досвідом гри проти професійного клубу, та ще й такого титулованого. Учасники АТО отримали змогу зустрітися на футбольному полі зі своїм кумиром, капітаном та найдосвідченішим гравцем у складі «Динамо» Олегом Гусєвим. Крім того, з першої команди у грі взяв участь сербський захисник Александар Пантич, а також найближчі дублери – молоді гравці, багато з яких тренуються з першою командою або навіть грали за неї. Як відомо, більшість гравців першої команди у ці дні перебувають у складі своїх національних збірних або відновлюються після пошкоджень.


Стартовий склад «біло-синіх» був таким: Маханьков, Кравченко, Пантич, Карась, Дубінчак, Казаков, Алібеков, Булеца, Лєднєв, Гусєв, Алєксєєв. У другому таймі на поле вийшли інші гравці молодіжного складу, які мають єврокубковий досвід – більшість із них грала в Юнацькій Лізі УЄФА.


Зважаючи на такий бойовий склад «біло-синіх», гостям було нелегко протистояти досвідченим суперникам. Хоч вони і проявили на полі свою мужність, непоступливість та бойові якості, впевнену перемогу з великим рахунком здобули динамівці. Утім, як відомо, рахунок у таких матчах – не головне. Це засвідчили після гри президент Федерації футболу учасників АТО та капітан «біло-синіх».