7 вересня 2017 23:33
2

Звезды Премьер-лиги. Владимир Шепелев

Опорний півзахисник сучасного типу


У цій рубриці читач зможе ознайомлюватися зі стислими характеристиками футболістів, які виступають у Чемпіонаті Української Прем’єр-Ліги та з найкращого боку проявили себе в останньому календарному турі. Відповідні характеристики даватимуть професіонали своєї справи — колишні гравці й нинішні тренери, завдання котрих — робити необхідні акценти.


Півзахисника «Динамо» характеризує експерт Сергій Нагорняк:


Характеристика. Опорник сучасного типу, тобто футболіст, який не тільки відбирає м’яч, а й розганяє атаку. Для футбольної громадськості України Шепелєв, без перебільшення, став відкриттям 2017 року.


«Плюси» в грі. Мобільний. Холоднокровний. Добре діє у відборі, однак при цьому чудово бачить поле й володіє зрячим першим пасом. Має добротну техніку, яка проявляється у прийомі м’яча та при передачах.


«Мінуси» в грі. Головний — молодість, а тому, як наслідок, — нестабільність. Іще треба згадати наявність труднощів при верховій боротьбі.


Перспективи. За умови правильного ставлення до футболу самого Володимира та довіри до нього тренерів виросте до центрхава європейського рівня.

Далеко ему еще до звезды.
пока есть ШЗ (шахтеровские звезды) типа Коваленко - Шепелеву ловить в сборной нечего.