28 серпня 2017 23:16

Алексей ЩЕБЕТУН: "Это для меня большой опыт, я перешел на новый уровень, и нужно постараться на предыдущий не возвращаться"

У нападі команди з Кам'янського виступає динамівський форвард Олексій Щебетун. Він взяв участь майже у всіх матчах молодіжної команди столичного клубу в минулому сезоні, а зараз намагається завоювати собі місце в основному складі команди Прем'єр-ліги. 20-річний Олексій зіграв у 5-ти матчах, забитими м'ячами поки не відзначався.

- У Прем'єр-лізі більше боротьби, ніж в молодіжній першості, грають більш дорослі і досвідчені футболісти, плюс, все потрібно робити швидше, - поділився враженнями про новий досвід Щебетун. - Це для мене великий досвід, я перейшов на новий рівень, і потрібно постаратися на попередній не повертатися, а рости далі. У «Сталі» мене з першого ж дня прийняли дуже добре - і тренер, і партнери, як тренувальному процесі, так і в побуті. З усіма відразу подружився, не було ніяких розбіжностей. Тренер, звичайно, емоційний, але лише тоді, коли хтось не виконав того, що він просив, а в іншому, він дуже багато пояснює, підказує, що і як потрібно робити, може і вилаяти, і похвалити. Наставник пробує нові схеми з двома гравцями під нападниками, без форвардів, словом, різні варіанти. Вимоги в динамівському дублі і в «Сталі» відрізняються, оскільки в першому випадку ми звикли, що всі суперники проти нас сідали низько, а ми грали більше в позиційний футбол на чужій половині поля, а в нинішній команді - частіше від оборони на власній половині, тікаючи в контратаки, тож поки освоююся і звикаю до нового стилю гри.