15 листопада 2016 10:04

Вадим Евтушенко может стать тренером "Черкасского Днепра"

13 листопада, під час матчу «Черкаського Дніпра» у VIP-ложі був присутній Вадим Євтушенко, екс-тренер «Динамо-2». Як вже проінформував сайт «Черкаський спорт», Вадим Євтушенко був присутнім на матчі як експерт провідних футбольних телеканалів.


Чи може Вадим Євтушенко стати головним тренером команди майстрів «Черкаський Дніпро»? Це питання зараз найбільше хвилює черкаських вболівальників.
Коментар президента «Міжнародного фізкультурно-спортивного об’єднання «Футбольний клуб «Черкаський Дніпро» В.Г. Лашкула: «Очолити роботу по розвитку футболу на Черкащині безумовно повинен досвідчений, авторитетний спеціаліст. Вадим Євтушенко є такою людиною, тому я запросив його відвідати черговий матч «Черкаського Дніпра» в Чемпіонаті України в першій лізі та ознайомитися зі станом нашого футбольного господарства. Мені приємно, що Вадим Анатолійович підтримує ідею того, що в сфері корпорації МФСО «ФК «Черкаський Дніпро» потрібно вибудувати систему роботи, щоб у всіх вікових групах тренери і гравці працювали за тактичними схемами й методами тренувань, які притаманні головній команді. Я продовжую переконувати Вадима Анатолійовича, що з його величезним досвідом і авторитетом він може очолити цей напрямок, і, звичайно, в нашому спілкуванні має місце і обговорення кандидатури головного тренера команди майстрів «Черкаський Дніпро». А щоб швидше на горизонті з’явилася конкретна особа, футбольний клуб оголошує конкурсний відбір на цю посаду».