30 травня 2016 16:39

Президент "Вереса": "Мазяр был и остается главным тренером"

Упродовж останніх тижнів в інтернет-ЗМІ з’явилося чимало інформації що стосується буцімто переходу головного тренера НК «Верес» Володимира Мазяра в іншу команду. Прокоментувати ситуацію з наставником ми попросили президента Народного Клубу Олексія Хахльова:


-Зазвичай ми чутки не коментуємо, але, вважаю, що у цьому випадку, аби зняти певне напруження серед вболівальників, це зробити варто. Отож, хочу спростувати усі чутки, що виникли навколо ніби то переходу Володимира Мазяра в інший клуб. Наша співпраця з Володимиром Івановичем триває, між клубом та тренером до 2019 року є чинний контракт, розривати який, зважаючи на позитивний результат, немає жодних причин. Мазяр був і залишається головним тренером "Вереса". Ми попередньо вже проаналізували виступ команди у весняній частині, переглянули умови співпраці, а також узгодили плани на новий сезон.

Нагадаємо, під керівництвом Володимира Мазяра НК «Верес» провів сім матчів, в шести з яких здобув перемоги. При цьому команда достроково здобула путівку до Першої ліги, посівши друге місце.