20 вересня 2015 17:51

Александр Шуфрич: "То, что сделал арбитр, не налезает на голову"

Віце-президент «Говерли» — про гру з «Чорноморцем» (1:1).


«Щодо гри тут все дуже просто. Вийшли дві молоді команди, з хорошими тренерами, керівництво яких не мають ніяких конфліктів між собою і ми всі разом сиділи і розбирали кожен епізод на полі. В більшості моментів були одностайними в рішеннях. Звичайно, кожен вболіває за свою команду і в кожного правда своя, але є очевидні помилки, які роблять», — сказав Олександр Шуфрич.


«Ми грали в хороший футбол. Не дивлячись на те, що „Чорноморець“ пропустив на перших хвилинах, вони добре грали і не можна сказати, що вони довго перебували в шоковому стані і гра могла статися дуже цікавою. Але деяким людям, які також були на футбольному полі стало чи нецікаво, чи невідповідально поставилия до своєї роботи. Те, що зробив головним арбітр, чесно, це навіть на голову не натягнеш».


«Я дуже з повагою відношусь до Павелка і його нової команди, тому хочу наголосити, що це ні в якому разі не в його сторону камінь. Розумієте, не можна за короткий проміжок часу очистити цю систему. Але я просто наголошую, що на це потрібно звертати увагу. Тому що, коли стояло питання про заяку нашої команди на чемпіонат, у нас був невеликий борг, якразпо оплаті роботи суддів, то нас за це ледь з чемпіонату не зняли, бо це був ключовий борг, хоча інші команди також не платили. І ці „листи щастя“ приходили ледь не кожного дня. Нехай мені ФФУ напише лист, що наш працівник, наш арбітр зіпсував вам гру. Вам і „Чорноморцю“. Одесити також могли цю гру виграти».

«У другому таймі футболу не було. Зрозуміло, арбітр міг знайти виправдання, коли вилучив Кутаса. А чому не було червоної, коли воротаря нашого травмували і гравець двома ногами врізався в голкіпера? Де була принциповість Бойка в цьому моменті?»


По материалам телеканала «Футбол 1»