6 квітня 2015 00:06
2

Константин АНДРИЮК: "Дешевые билеты на "Фиорентину" раскупили спекулянты, остались по 250 и 450 грн" (+ФОТО)

Известный спортивный журналист Константин Андриюк на своей странице в Facebook поделился информацией относительно продажи билетов на матч 1/4 финала Лиги Европы между "Динамо" и "Фиорентиной".

"Проходив сьогодні повз каси НСК "Олімпійський". Вирішив поцікавитися квитками на Динамо-Фіорентина!

Кілометрових черг біля кас вже немає, а квитки ще є! По 250 і 400 грн. По 250 грн небагато але є! Просто переді мною хлопчина купив 2 чи 3 квитка за 250. Цінові категорії (з того що запам'ятав) - 70, 100, 150, 200, 250, 400 грн. Міркую так, спекулянти розкупили по 70, 100 і 150 грн!

Отже продаватимуть ті, що 70 грн за 150, 100 за 200 і 150 за 300! Якщо люди збираються купувати в спекулянтів, то наразі я їх просто не розумію! Навіщо купувати квиток з цінником 100 (в кращому разі це місце на куті воріт) за 200, якщо можна докласти 50 грн і купити пристойний квиток!

І головне - не годувати це зло українського футболу, яке неможливо викоренити без змін в законі і в системі МВС! З. І. А те що я побачив - поганий знак!

Великий ажіотаж, розмели дешеві квитки, дорогі лишилися в касах і розбирають мляво.

Так було у квітні 1999-го перед Динамо-Баварія, так було у травні того ж року перед - Україна-Франція. Народ побачивши квитковий дурдом зневірився і навіть не йшов у день матчу, в намаганні купити дешевше!

Наслідок, на ДК-Баварія були цілі порожні ряди в секторах (спекулянти прогоріли), на Україна-Франція щось схоже. Тоді просто ціни на квитки взагалі були дорожчими.

Я порадив би із принципу не купувати у спекулянтів, але сумніви, що більшість наших людей до цього прислухається є великі!

Такий ми вже народ!

А провчити цих вилупків хотілося б!", - написал Андриюк и прикрепил фото.

Билетных барыг, как и валютных, давно нужно по закону сажать! А то хотим в Европу, а сами в полной жо...е!!! Ну а пока с ними работу не проводят и люди все-же покупают билеты у этих барыг то Андриюку не стоит отбивать подобными писульками болельщиков Динамо!!! Понятно, что "плюсы" за Днепр, но на Динамо-Фиорентина стадион должен быть полным и не слушайте этих "цыганчат" - это первые провокаторы по отношению к Динамо Киев!!!
поки не будуть проводитись встановлених законом провокацій для бариг (та і проти хабарників...) - не буде і кримінальниї справ проти них. Або, по прикладу добровольчих батальонів, "справу захисту країни" візьмуть в свої руки (чи кулаки...) "волонтери". Добровольчим батальонам вдалося примусити армію стріляти в окупанта і агресора...