24 серпня 2014 11:05
1

Александр РЫБКА: "Сам заработал пенальти - сам же и отбил"

Багато в чому завдяки впевненій грі воротаря Олександра Рибки «Динамо» вдалося перемогти на виїзді кіровоградську «Зірку» (1:3) та вийти до 1/8 фіналу Кубка України. Після поєдинку футболіст давав інтерв’ю телеканалу-мовнику, роздавав автографи, але знайшов кілька хвилин для клубних ЗМІ.

- Ми знали, куди їдемо, та з якою командою будемо грати. Ніхто навіть не думав, що нам тут буде легко. Всі готувалися до серйозної важкої гри, оскільки в «Зірці» виступають достатньо кваліфіковані футболісти, які пройшли школу «Динамо», грали у Прем’єр-лізі.

- У сьогоднішньому матчі ти можеш похвалитися особистим досягненням – відбитим пенальті

- Нічого особливого в цьому немає. Сам заробив – сам же й відбив (посміхається). Мабуть, пощастило.

- А пенальті був?

- Чесно зізнаюся – так.

- Чи часто буває, що в одному матчі обидва голкіпери відбивають пенальті?

- У футболі будь-що може статися, тому дивуватися нічому не варто.

- Як оціниш гру дебютанта Микити Бурди?

- Молодий хлопець достатньо впевнено провів увесь матч, тож, думаю, якихось претензій до нього бути не може. Більш детальну оцінку вже буде давати тренерський штаб.

- У складі «Зірки» грало достатньо багато колишніх динамівців. Чи вдалося поспілкуватися з ними?

- Звичайно, перекинулися кількома словами. До матчу дзвонили один одному, цікавилися новинами. Загалом, постійно підтримуємо зв'язок, тим паче, в наші часи завдяки телефону та Інтернету це доволі легко.

Саша, ты если не умеешь играть в таких моментах (в случае с пенальти) в мяч, то,пожалуйста, не делай этого. Не доводи зрителей и телезрителей до инфаркта.