12 січня 2014 18:43
1

"Виктория" следит за Рыбалкой, но официального предложения "Динамо" не делала

Український півзахисник Сергій Рибалка навесні навряд чи продовжить виступи в чемпіонаті Чехії, пише офіційний сайт Гамбрінус Ліги.

Термін оренди гравця в ліберецькому "Словані" вже закінчився, а пльзеньська "Вікторія", яка проявляла інтерес в його підписанні, поки так і не наважилася зробити офіційну пропозицію. Тим не менш, за словами прес-секретаря "Вікторії" Павела Піллара, чеський клуб продовжить стежити за ситуацією з гравцем київського "Динамо".

- Ми спостерігали за Сергієм Рибалкою, так само як і за багатьма іншими гравцями чемпіонату. Ніяких переговорів або будь-яких інших кроків ми не здійснювали. Команда віднайшла стабільність, але якщо якісь зміни в складі відбудуться, ми проінформуємо про це вболівальників. Рибалкою ми дійсно цікавились, але жодної офіційної пропозиції не робили. Це було, я б сказав, таке собі зондування ситуації, і нічого більше. Сергій входить до числа гравців, за яким клуб слідкує, і які в майбутньому можуть нас підсилити, - сказав Піллар. 

Платить они не хотят. Ждут когда "Динамо" подарит им права на игрока. Пусть лучше играет в украинском чемпионате. Причем не важно за какую команду - Динамо, Говерлу или Волынь.