24 жовтня 2012 14:52
5

Адмир МЕХМЕДИ: "У меня контракт с "Динамо", а менять я ничего не желаю"

Швейцарський півоборонець «Динамо» згадує матч із «Металістом» та розмірковує щодо гри в Португалії

— Адміре, якщо не проти, ненадовго повернемося до суботніх подій: ви вперше в сезоні вийшли зі стартових хвилин. Для початку охарактеризуйте свою гру.
— Зізнаюся, попервах трошки нервував, хоча це далеко не перший матч у футболці «Динамо». Після прем’єрних 20 хвилин стало легше, остаточно увійшов у гру, почувався впевненіше. Ледь не став автором голевої передачі, але Браун Ідейє момент не реалізував.

— Ще й м’яч забили, який арбітр скасував через офсайд…
— До речі, передивлявся після гри телекартинку — мій гол був абсолютно «чистим».

— Знаю, що наступне запитання вкрай банальне, але, мабуть, вельми доречне. Які настрої панують у команді після серії невдалих результатів? Здається, «Динамо» не лише в глибокій фізичній кризі, а й у психологічний…
— Звичайно, результати говорять не на нашу користь, але настрій у нашому таборі цілком бойовий, готуємося в звичному режимі…

— Гаразд, перейдемо безпосередньо до «Порту». Матчі суперника вже переглядали?
— Дивився їхній поєдинок із ПСЖ тритижневої давнини. Що й казати — в матчі з французами «Порту» вразив: дуже сильна, швидка, різка команда, яка вміє моментально переходити від оборони до атаки. «Порту» мінімально переміг французів, але при цьому не використав ще купу моментів. Утім, попри все, не вважаю, що цей колектив нам не до снаги.

— І хто з підопічних Вітора Перейри справив на вас найбільше враження?
— (Після короткої паузи). Насамперед, Жоао Моутінью — мозок «Порту», лідер середини поля. Сподобалися Джеймс Родрігес та Джексон Мартінес — реактивні футболісти.

— Втрата Халка на грі «Порту» кардинально не позначилася?
— Вони завжди вміли знаходити заміну лідерам. Халк — блискучий майстер, але «Порту» не став беззубим після його переїзду до Росії.

— Зрештою, в чому вбачаєте шанс «Динамо»?
— У класичних факторах: дисципліна, концентрація, реалізація власних моментів — нічого оригінального.

— Наостанок хочу уточнити такий момент: останні кілька тижнів Інтернетом гуляють чутки довкола вашого майбутнього. Спочатку йшлося про інтерес до вас із боку італійського «Лаціо», потім — німецького «Штуттгарта». Можливо, поділитеся якоюсь інформацією з цього приводу?
— Насправді, нічим ділитися, адже я нині на контракті в «Динамо» і не маю бажання щось змінювати. Отож це лише чутки.

Гліб КОРНІЄНКО, "Український футбол". 

Правильно, хрен где в Европе еще заработаешь такие деньги полируя лавочки. Наверное футбол единственная отрасль в нашей стране где у нас зарплаты выше европейских))))
Так мы ж других не берем окромя талантов, но после года выступления за Динамо, кажется что и не было никакого таланта)
Мехмеди,опять же ребята,на мой взгляд, одно из лучших приобретений за последнее время! Я уже раньше как то писал, если бы я был главным тренером,ставил бы его постоянно воснову
Талановитий хлопець. і на мою скромну думку - не фланговий гравець. хотів написати: чому його маринують на лавці, потім згадав, що в нього непогана компанія: Богданов, Дуду зараз ще Гармаш, Марко Рубен (куди ж йому в старт при такій "зірковій" грі Брауна)!
Как же хочется чтоб он заиграл!