20 квітня 2012 17:33
2

U-18: в Словакию – с динамовским нападением

У неділю, 22 квітня, юнацька збірна України, складена з футболістів 1994 року народження, вирушає до Словаччини, де зіграє в представницькому міжнародному турнірі Slovakia Cup разом із господарями, хорватами, данцями, чехами, норвежцями, поляками та японцями.

Наразі підопічні Юрія Мороза продовжують підготовку до відбору ЧЄ-2013 (U-19), який стартує у вересні. Словацький збір, до якого тренер долучив 18 виконавців, стане для синьо-жовтих вже третім у поточному році. На початку січня вони посіли 7-е місце на Меморіалі Валентина Гранаткіна в Санкт-Петербурзі, а менш ніж два тижні тому в Києві провели два спаринги з бельгійськими однолітками − 0:0 і 2:0.

Учасники Slovakia Cup поділені на два квартети. По закінченні групового етапу володарі 7-го, 5-го і 3-го місць, а також переможець будуть визначені в стикових іграх.

Міжнародний турнір Slovakia Cup (Словаччина, 23-27 квітня)

Група А. Словаччина, Хорватія, Україна, Данія.

23 квітня. Словаччина − Україна, Хорватія − Данія.

24 квітня.
Україна − Хорватія, Чехія − Словаччина.

26 квітня. Данія − Україна, Норвегія − Чехія.

Група В. Чехія, Норвегія, Польща, Японія.

27 квітня. Стикові ігри.

Склад збірної України

Воротарі:
Георгій Бущан («Динам» Київ), Богдан Сарнавський («Арсенал» Київ);

захисники: Денис Барвинко («Металіст» Харків), Сергій Бігус, Олександр Сваток, Артем Філімонов (обидва − «Дніпро» Дніпропетровськ), Ігор Дуць («Шахтар» Донецьк), Роман Мірошник («Сталь» Алчевськ), Андрій Савченко, Амбросій Чачуа (обидва − «Карпати» Львів);

півзахисники: Олександр Васильєв, Віталій Гемега (обидва − «Динамо»), Валерій Гришин, Віталій Кольцов (обидва − «Шахтар»), Дмитро Мишньов («Іллічівець» Маріуполь);

нападники:
Олег Маїк, Дмитро Хльобас, Олексій Хобленко (усі − «Динамо»).

24 квітня. Україна − Хорватія, Чехія − Японія. Може Чехія - Словаччина? Сергій Бігус, Олександр Сваток, Артем Філімонов (обидва − «Дніпро» Дніпропетровськ) А Сергій Бігус? Динамівці пропустять свої матчі в молодіжній першості і за Динамо-2?
удачи