19 березня 2012 14:26
4

Игроки "Баварии" определяют исполнителя штрафного при помощи игры "камень, ножницы, бумага" (+ВИДЕО)

Рібері чи Кроос? Хто ж виконуватиме покарання зі штрафного? Врешті гравці "Баварії" згадали дитинство і застосували відому гру-жереб, у якій суддею виступив Роббен.

Що ж тут негаразд? Правила такого начебто не забороняють. Проте деякі підозри все ж виникли, чи, бува, не образили таким жестом баварці столичних хлопців рекордсмена Отто Рехаґеля? Пояснювати ситуацію змушений був навіть суддівський "наглядач" Луц Ваґнер. "Жереб "ножиці-папір-камінь" у даному випадку не мав ознак неспортивної поведінки, оскільки гравці "Баварії" не виконували його в напрямку гравців "Герти". Отож арбітр матчу поступив правильно і не показав нікому жовту картку" – пояснює Ваґнер.

Проте таких дитячих пустощів не зрозумів Франц Бекенбауер, який обурено каже: "Навіть якщо це для обох було моментом веселощів, їм краще було цього не робити".

Переможець жеребу Рібері також змушений виправдовуватися перед норовливими босами клубу. "Це в жодному разі не є проявом неповаги. Я хочу, щоб "Герта" залишилась у Бундеслізі". Напевне, француз має рацію, адже після виконання штрафного (переможця жеребу) м'яч влучив у "берлінську" стінку.

Мужики везде одинаковые))красавцы, потешили :))))
а у нас это "чу-ва-чи" называлось....
Сховати
и камня у нас не было, был только колодец :D
Сховати
А вот Родриго и Алиев в детстве в такую игру не играли.Вот так наследие тяжелого детства и перенесли на футбольное поле...)