Автор: Бердичевский
Зареєстрований: 04.07.2011
Останній візит: 07.06.2012
Динамо Киев.Все представители Украины в еврокубках
14 березня 2012 15:51
30

Талант Ярмоленка помітили навіть в Індонезії

Талант Ярмоленка помітили навіть в Індонезії

Впливове тамтешнє видання присвятило 'новому Шевченку' час і персональну статтю

Слава Андрія Ярмоленка як одного з найталановитіших футболістів поширюється по всьому світу. Зокрема, здібності українця помітили навіть в Індонезії. Місцеве видання "Republica" присвятило гравцю київського "Динамо" та національної збірної України невеличкий матеріал з гучною назвою "Андрій Ярмоленко: новий Андрій Шевченко".

На думку азійських журналістів, 44 голи в 129 матчах у складі "біло-синіх" - зайве свідчення того, що в Україні підростає нова зірка футболу. Більш того, свій перший м'яч у дорослій команді Ярмоленко провів у своєму дебютному поєдинку!

"Republica" зазначає, що Ярмоленко - це "інтелект та швидкість на полі", а також наводить слова Андрія Шевченка: "Ярмоленко - це майбутня зірка України. Не багато гравців його віку мають таку ж фізичну підготовку та інтелект".

Українські вболівальники, підсумовує індонезійське видання, сподіваються, що Ярмоленко реалізує свій потенціал на Євро-2012, який пройде в Україні і Польщі.

 Republica.co.id http://www.republika.co.id/berita/sepakbola/liga-dunia/12/03/12/m0rllu-andriy-yarmolenko-the-next-andriy-shevchenko

 

http://www.youtube.com/watch?v=Vw0r4t5Q4FM
Не надо никого никуда продавать,даже думать об этом не стоит,а создавать по крупицам свой может и не суперклуб,но достойную боевую единицу а Европе с которой бы все считались!Сейчас Ярмола блеснул,даст Бог может и другие подтянутся:Гармаш,Буяльский,Хлебас,Лухтанов,Дуду,Калитвинцев-мл.,Макаренко,Коваль,Рыбалка!Хотел бы к этому списку добавить Коноплянку и Безуса!
Сховати
Ярмоленко вже зараз переріс УПЛ та Динамо, тому подальшого прогресу важко очікувати, потрібно переходити в ТОП чемпіонат, і як омога скоріше, а стосовно створення команди, тут потрібен тренер який вміє створювати такі команди, бо сьогоднішній з Барселоною провалиться в сегунду.
Дуже хочеться побачити в нас Коноплянку. шкода пацана,пропадає талант в чемпі України. Лишається надіятись що літом збережуть ярмоленка, придбають Конопу і може вистрелять в ЛЧ.
Отак, сьогодні нефутболіст, а завтра нова зірка Європи за 60 млн фунтів. ))) приємно. може ось він новий володар золотого мяча з Укр. паспортом. йому дорога тільки в гранди , думаю МЮ саме то шо треба!!! Фергюсон вміє працювати з молодими і робити з них великих гравців!
Ну, а Африке, наверное, тоже :). Погуглите еще немного. Да в одно место этого Месси, - Ярмоленко, - вот звезда мирового футбола.
Сховати
Вы в своем репертуаре!Как всегда неадекватно!
а к чему здесь Месси и звезда мирового футбола?
Сховати
:) давня любов до Ярмоленка в Dejmon, хоча Ярмоленко швидше Роналдо, а Мессі - Коноплянка, тепер подивимось що зробить Блохін на Евро 2012 маючи в складі Мессі та Роналдо.
Исходил из тэгов :)