Автор: WarGasm
Зареєстрований: 17.08.2008
Останній візит: 05.03.2014
Ем детей!
6 листопада 2011 17:41
36

Грань терпения болельщика Динамо...

 

зло, но свежо...
Ну-ну. Головне цілком вірити в те, що похер. Так і Батьківщину продають. Ганьба і тому президенту, і тренеру, і деяким гравцям, а ще більше таким вболівальникам.
Сховати
Шэф усё пропало называется)))) Ну это ж ирония ёлки-палки)))
Сховати
Це було б смішно, якби не так часто і не так масово.
Сховати
Да ладно именно по этой теме не так уж и много действительно креативных блогов! В основном у нас о физруках и гольфистах пишут...
Алексей, вопрос боления за Динамо не подымался) Поднялся вопрос эмоциональной поддержки) Люди, я среди них, устали расстраиваться и нервничать)
Батькiвщину продать - check Динамо продать - not complete. Думаю, что Динамо продать не смогу, а родину.. Та пес с ней!
Сховати
Добре, коли є гармонія: Батьківщина на Вас клала, Ви на неї. Ідилія!)
Сховати
Согласен. Идилия это хорошо. Печально, Алексей, что на вас держава до сих пор ложит большой и толстый, а вы причмокиваете и говорите "Еше!".... Может пора осмыслить что-то?
Сховати
Ти знайшов щастя? Ну так радій йому серед чужинців. Я хочу (і буду) жити на Батьківщині, тут виростуть мої діти, я хочу щоб старість моїх батьків прошла не самотою, а щоб я міг їм повністю допомогати, я хочу (і буду) працювати на благо своєї країни, хочу будувати Україну, нову, молоду, багату і розумну. Благо, що совки вмирають, емігранти емігрують, наркомани поступово здихають. Є гарна основа для нового, здорового суспільства. А Вам всього найкращого!)
Поставлю как заставку на рабочий стол)))
Хахаха))) Зачётище)))
Реально.. "Та похер.." такое сейчас я чувствую )