5 червня 2011 13:28
4

Александр СЕВИДОВ: "Не хватает агрессии даже, когда играем дома"

-    По грі наша команда не поступалася супернику. Проблемним є фізична готовність гравців. Нині дали супернику створити єдиний момент і вони ним скористалися, так само було і у попередньому матчі у Вінниці. Після забитого гола радив досвідченому Андрію Бойку потягнути час, збити темп, але парадокс в тому, що через 5 хвилин після того як забиваємо – обов’язково пропускаємо. Відверто, у нас є певні проблеми, сподіваюся, що в наступний сезон увіллємося з новими силами. На жаль, нам не вистачає агресії, навіть, граючи удома. Хоча у першому таймі пробивали кілька небезпечних штрафних, але жоден з них небезпеки супернику не приніс.

-    Ви не пробували перед власними підопічними поставити завдання: після першого забити одразу другий гол?

-    Хотілося б так, як на тренуванні, якщо гол забили головою, то він за два. Це проблема психології, коли після забитого гола гравці сідають і виносять м’яч в аут – це психологія команди з другої ліги, її потрібно змінювати. Нашої команди вже ніхто не боїться, а потрібно повернути цей страх нашим суперникам у наступному сезоні.

-    Ви прийшли в «Закарпаття» по ходу сезону. Яким він був для Вас, чи була вже з розмова з керівництвом про завдання на наступний сезон?

-    Сезон ще не завершився, а завдання вже стоїть перед командою. Тож будемо збирати колектив, у коротке міжсезоння. Хоч часу мало, але будемо працювати. У нас є ряд гравців «на олівці», які будуть працювати на полю і по самовіддачі до них претензій, повірте, не буде. Хлопці гратимуть усі 90 хвилин, а не 45.

-    У середині другого тайму, ви змінили Микуляка на Невуче, це не вплинуло на тактичні схеми у матчі, чи можливо, ви переживали, що команда може залишитися у меншості через друге попередження у Микуляка?

-    Потрібно було підсилювати гру попереду, тож гадав, що Чарлі зможе це зробити. Але…

-    Сьогодні 50 днів, як ви в «Закарпаттю». Як оцінюєте цей період часу?

-    Руйнувати завжди легше, ніж створювати. Зараз команда, практично зруйнована, тепер доводиться її створювати, а це за короткий період часу зробити це дуже важко. Нічого, будемо працювати.

-    Кого б виокремили сьогодні у матчі?

-    Важко когось виділяти. Але за рівнем самовіддачі відмітив би Шандора Вайду, який хоч і помилявся, але боровся до кінця.

Роман Сенишин

 

Заголовок на русском, чтобы было единообразие на главной странице. Не вижу проблемы.
нет, заголовок тогда тоже надо на украинском
А у тебя проблемы с чтением украинских текстов?
тупо как то заголовок на русском, а текст на украинском