26 березня 2011 10:45
6

"Карпаты" прибыли в Польшу

Дорога зі Львова до місця завтрашньої товариської зустрічі «Карпат» з клубом польської Екстракляси хожувським «Рухом» зайняла більше десяти годин.

Як вже повідомляв Інформаційний центр ФК «Карпати», попередньо планувалося, що до Катовіце, місця дислокації у Польщі, «зелено-білі» прибудуть орієнтовно о 15:00 і, розмістившись у готелі, вирушать до сусіднього Хожува, де на полі стадіону «Рух», на якому завтра відбудеться поєдинок, і проведуть тренування. Заняття мало розпочатися о 16:00 за київським часом. Однак, через певні обставини довелося внести деякі корективи.

Все почалося з того, що польські прикордонники майже дві години протримали карпатівську делегацію при перетині кордону. Для порівняння, їхні українські колеги, себто наші прикордонники, цю ж процедуру виконали менш як за півгодини. А потім почалися проблеми на польських дорогах. Ні, з якістю автобанів у наших західних сусідів все гаразд. Особливо, якщо пригадати автопробіг основи та молодіжки «Карпат» на клубних автобусах тиждень тому за маршрутом Львів – Івано-Франківськ, коли «зелено-білі» через туман у місті Лева на матчі 22-го туру Прем’єр-ліги та першості України змушені були вилітати чартерним рейсом у Сімферополь з івано-франківського аеропорту. Тоді карпатівці пройшли справжній іспит вітчизняним «танкодромом».

У Польщі автошляхи не до порівняння українським. Але є проблема, яка і в сусідів також ще далека до повного вирішення. Мова йде про корки. В них карпатівський автобус потрапляв неодноразово. В результаті вже по дорозі тренерський штаб на чолі з Олегом Кононовим прийняв рішення не заїжджаючи в готель одразу їхати на стадіон, аби встигнути провести тренування. Справа в тому, що за домовленістю між клубами передігрове тренування «Карпати» повинні були проводити на запасному полі, а на ньому немає освітлення.

На територію стадіону «Рух» автобус «зелено-білих» прибув о 17:30, а за півгодини наша команда вийшла на тренування. Заняття, в якому брали участь всі 17 гравців, яких Олег Кононов взяв на гру з «Рухом», тривало 40 хвилин.

Після тренування карпатівська делегація вирушила до Катовіце, де поселилася в готелі Novotel. У багатьох, можливо, може виникнути питання, чому «Карпати» дислокуються у Катовіце, якщо гратимуть у Хожуві. Все дуже просто – ці два міста розділяє лише дорога. Коли карпатівський автобус їхав по трасі, то справа від нього було Катовіце, а зліва – Хожув. А вибір на користь Катовіце було зроблено з тієї причини, що в Хожуві, який за своїми розмірами і кількістю населення значно поступається сусідньому місту, немає готелю відповідного класу.

Поселившись у двомісних номерах Novotel, «зелено-білі» о 20:00 за київським часом повечеряли і пішли відпочивати. Завтра підйом гравців заплановано на 09:00, сніданок – о 09:30, а об 11:00 автобус повезе «Карпати» на гру з «Рухом», яка розпочнеться о 13:00. По завершенні зустрічі карпатівці пообідають і поїдуть додому.

Ур-р-р-а, заработало! Хоть на сайте исправили!
Много чего нового - пасажири екстракляси сіли в гелікоптер, піднялися у етер, полетіли до Европи, потім потягом, судном, до Еспанії і все за свої еври... Куда нам, сирым, угнаться...
Сховати
Взагалі правильно буде не гелікоптер, а гвинтокрил!=)))))))))))))))
аааааахахахаха!!! Автору +! И кстате, разве у них Екстракляса? мне казалось что Екстракласа как и у других!
Прочитал название и задумался - чего такое Карпаты в Польшу сделали? И какие буквы неправильные? Живем в стране дилетантов и малограмотных. А были призывы на сайте "правильно копипастить"...
Сховати
да, тоже задавался вопросом, что именно Карпаты сделали в Польше))))