17 березня 2011 14:51
13

Арбитра матча "Днепр" - "Динамо" сменили с подачи Коломойского?

Зміна головного арібтра матчу 22 туру чемпіонату України "Дніпро" - "Динамо" відбулася після втручання власника дніпропетровського клубу та віце-президента ФФУ Ігоря Коломойського.

Про це повідомляють джерела "Чемпіона" у Комітеті арбітрів ФФУ.

За словами джерела, після призначення на цю гру Андрія Шандора, Коломойський мав розмову з Григорієм Суркісом і висловив свої аргументи щодо роботи цього рефері на матчах "Дніпра". Заради уникнення скандального резонансу ще дло гри, було прийнято рішення про зміну судді на Андрія Можаровського.

Нагадаємо, що останній гучний скандал після роботи Шандора на матчі "Дніпро" - "Динамо" датований 2005 роком. Після того матчу дніпропетровський клуб навіть писав листи до ФФУ з проханням не призначати Шандора на ігри за участю "Дніпра".

Раніше повідомялося, що зміна арбітра матчу "Дніпро" - "Динамо" відбулася через травму Андрія Шандора.

Засамёсётасаносо)))
Змінили і добре. Щоб менше потім розмов було.
Сколько водки он выпил:) Ох и рожа.
вот же морда
Хотел спросить в администрацыи сайта. Слово 'хусуй' будет щитатса матом?
Сховати
Ответ администрации сайта : - Сасам исидиси наса хусуй . Бесез обисид . )
Как бы не вымотал МанСити нас, Днепру это мало поможет.Команда сейчас там очень серая: медленная и без какого-либо игрового рисунка, как хорьки на данный момент.Не боюсь никого этим обидеть, потому, что больше обидеть днепрян, чем Стеценко вредительскими действиями против своего клуба или Рамос(который сможет или не сможет оправдать 28 потраченных лямов)- я не смогу.
бородатый помидор
Я думаю "Днепру" поможет только "Манчестер Сити" тем, что вымотает игроков "Динамо" да и то у Палыча есть кого поставить. Так, что все равно 2-0 в Днепре в пользу "Динамо"
Сховати
Не , МС не поможет никому . А посмотрел я на игру Днепра с Металлистом (которую Рамос так рекламировал) и что ? Только Харьков забегал , так Днепр и сдулся . Предупреждаю , обидеть днепропетровцев не входило в мои планы .
говнюк
Беня смеётся ... Значит понял , что ВЫБРОСИЛ деньги на Рамоса . Правильно , с деньгами нужно расставаться легко .