27 квітня 2010 22:36
4

Данилов: "Решение исполкома ФФУ алогично"

У вівторок на своєму засіданні Виконавчий комітет ФФУ виніс рішення як виняток запросити обслуговувати матч 29-го туру Епіцентр Чемпіонату України між командами «Шахтар» та «Динамо» іноземну бригаду арбітрів. До залучення закордонних спеціалістів вирішено звернутися і у випадку проведення «Золотого матчу».

Водночас відповідні клопотання «Карпат», запорізького та донецького «Металургів» про використання у найближчих їхніх матчах чужосторонніх суддів залишилося без задоволення.

− Вважаю подібне рішення Виконкому ФФУ абсолютно алогічним, і таким, що не сприяє консолідації клубів, − прокоментував новину президент ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ Віталій Данілов. − Винятків не можна нікому робити. Невже Виконком вважає, що турнірні очки для «Шахтаря» і «Динамо» цінніші, аніж для «Карпат», «Чорноморця» або «Закарпаття»?! Рівні умови для всіх клубів − це принцип, який захищає керівництво Прем’єр-ліги.

− Президент ФФУ і його «кишеньковий» Виконком, який голосує або одностайно, або із одним хто утримався, мають нарешті визначитися: дозволяють вони запрошувати іноземних суддів або ні. Коли і за яких умов наші арбітри підвищуватимуть свою майстерність, як не на матчах національного чемпіонату? Це слова авторитетних у футболі людей, екс-арбітрів ФІФА Левнікова і Міхела, − додав Данілов.
 

Никто никого не сделал. Долги надо возвращать. Гриша стал заложником ситуации, в которую его поставил "великий тренер" Лесик с переносом тура, нарушив регламент. А даунеццкие могут сделать только себя, да и то не всегда.))
Я думаю, комментировать здесь нечего. Грязь бы полилась при любом решении.
Признаем, донецкий сделали Суркиса - кокое бы решение он сегодня ни принял, на него полился бы очердной ушат... кхм.. критики. Но, он, похоже, выбрал еще и худшее решение. Так что "президент Шахтаря і його кишеньковий голова УПЛ" сегодня на коне.
Решение, действительно, дураццкое. Скорее всего, возврат долга за перенос 13 тура. На этом бы и закрыть эту форточку....