Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 94
Подивився вчора "Європейський уікенд" з Ю. Розановим і О. Головко. Враження суперські, хороша журналістика і адекватний експертний погляд, просто молодці. А недільні шоу занадто заангажовані, то ж клацаю між каналами, фільтруючи єрєсь.
Показати
Вот-вот, полностью поддерживаю. Был ещё такой проект на "спортах" с Джулаем. Вот это та передача. где есть эксперты и есть фрагменты матчей, которые эти фрагменты разбирают до тонкостей и проливают свет на то, что будет дальше, а не футбольные шоу "ВФ" и "ПФ". Давно уже не было нормальных аналитических программ о футболе. Жаль только, что Европейский уик-энд идёт днём-не всегда есть возможность посмотреть.
1 липня 2013 р. - уривок інтерв'ю І. Суркіса: "...Я всегда восхищался работой иностранных тренеров, поэтому и приглашал в свое время Отмари Хитцфельда (бывший тренер дортмундской «Боруссии» и мюнхенской «Баварии», выигравший с этими клубами Лигу чемпионов. – Forbes) – не особо он хотел сюда идти. И француза Поля Ле Гуэна, предлагая хорошие условия. Но это совершенно другое мировосприятие… Нужно сперва разрушить все старое, а затем идти через эксперименты к новым вершинам. Допустим, я к этому готов. Но ведь есть еще Олег Блохин – последний из могикан. Он говорил – все прошли, а я не прошел… Вот он теперь – моя последняя надежда, и мне хотелось бы верить, что у него все получится. Это, если хотите, моя мечта – не первое место и выигрыш Лиги чемпионов, а найти тренера, который, как Валерий Лобановский, будет долгие годы со своей философией и своим подходом верой и правдой служить киевскому «Динамо»..." ================================================================================ Реально, призначення ОВБ відбувалось всліпу, без аналізу і оцінки перспектив, на авось, може пощастить. Це, як пошук універсальної таблетки, від хвороби, випив і здоровий. А так не буває, лише комплексне і системне лікування зазвичай ставить на ноги хворих. Динамівський організм також хворий, про що свідчать аналізи останніх років - тобто результати. І проблема не в Блохіні, точніше не тільки в Блохіні. Метастази більш серйозніші. Збоку виглядає так, що в клубі просто не вистачає професіоналів, які б робили свою роботу не опираючись на якийсь там динамівський дух, а на знання, передову практику і тд. Клуб реально перетворився на ігрову кімнату і побавитись там може будь хто, головне щоб той дух був. Згадайте, які скандали були в команді при Газзаєві, як він з тренувань виганяв чуваків з духом і конспектами. Не хоче народ там змін, їм і так прекрасно, па-па Георгіч. А ми іноземного спеца тут вимагаємо, при цій системі і складі менеджменту, принципах роботи - шанси наближаються до 0. Але це не означає, що треба підкоритись логіці автора статті, прийняти і простити. Білі платочки і "ганьба ОВБ, ІМС" ніхто не відміняв. Сподіваюсь на вболівальників - киян, на їхню активну позицію, а то ОВБ "будет долгие годы со своей философией и своим подходом верой и правдой служить киевскому «Динамо".
Показати
Повністю Вас підтримую, але кричу не Блохіна геть, а іноземця на пост ГТ.
Все стабільно, все без змін, деградація продовжується, центральна вісь провисає, Блохін грою задоволений... Якщо Суркіс не мазохіст, завтра ОВБ зі своїм штабом шукають нове місце роботи.
Показати
Суркис не уволит Блохина. Если он это сделает, то тем самым признается в своей очередной стратегической ошибке. Суркис на это не пойдет.
Купа народу повернулось зі збірних. З одного боку розбаланс і втома, з іншого - відхід від тренувань ОВБ. Так що, шанси на перемогу зростають. Це так, сарказм. А 3 очка потрібні, як повітря. Удачі!
Показати
Хоть и игроков Динамо больше в сборных было, но и для восстановления должно было хватить 4-х дней! Вон вчера комментатор матча Интер-Ювентус (по НТВ+) сказал, что Ювентусу за месяц предстоит 7!!! игр сыграть, то чего мы постоянно ноем об усталости?! Вперед и с пестней на Металл!!! Удачи Динамо!!!
В Блохіна як тренера динамо є, як на мене, один жирний плюс - любов до клубу, і купа мінусів (читай вище). Але, при всьому цьому, в нас би все получалося, якби на лавці поряд з ним був толковий помічник. Як, скажімо, Пітер Тейлор для Браяна Клафа. Пропоную обміняти цей весь "персонал" на..., скажімо, Яковенка.
Показати
Что он иностранцев окончательно загонял непомерными физическими нагрузками? Все методы подготовки Яковенко родом из СССР для современных футболистов неприемлемы.
Абдула хороший арбітр і грамотний чувак - кандидат наук. Без пресу з верху відсудить на рівні, впевнений.
Показати
А прес буде.рижий казав яка б команда не іграла з Динамо то він завжди проти Динамо на євро арені рижий нічого неможе зробити Динамо а на Укр.чемпіонаті нажаль багато чого рижий може
Евіан так скоро чемпіоном Франції стане.
Показати
не, скорее Динамо станет чемпионом Франций
Варто було через Твітер Палкіну це ще тиждень тому відповісти, а то оборзів, почав тут закупи організовувати. Тут не Бразилія, тут столиця України.
Показати
Cуркис только в одноклассниках сидит,с Коломойским.
Підтримую, класна пара центральних хавів. Плюс Фоменку. От дивуюсь, може чоловік з футболістів 5-6 клубів, які разом збираються по великих святах, за 2-3 дні зробити команду, що грає в ОСМИСЛЕНИЙ футбол, а в Динамо нічорта не виходить вже триста з чимось днів.
Показати
Какие триста дней? Вы что? Сначала спросите у Резо, а потом уже говорите:) У нас в клубе только так принято:))
Ой, а на Териконі як пацана лайном обляли, аж гидко. А він гравець основи національної збірної УКРАЇНИ! Таке враження, що з клепкою і відчуттям реальності в дописувачів того ресурси серйозні нелади. Таке і не вилікуєш. А Денису - здоров'я!
Показати
А ты не ходи на херрикон, побереги нервы. Я без него прекрасно обхожусь и тебе рекомендую.
Херрикон - продонецкий сайт, что же вы хотели от них услышать?)
No results found.