Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 45
Коментарі по темі:
Ти думаєш що тут ніхто української незнає?
Показати
Думаю знають, але як і я віддають перевагу російській.
мене про Карпати запитали я й відповів.
Показати
Понял =)
fckarpaty.com.ua/news/lukas_krashhij_novachok_2011_roku/2012-01-03-4155
Показати
А при чем здесь Карпаты? Мы вроде о Динамо говорим...
Не знаю чому, але я не вірю у трансфери ні Мехмеді, ні Родрігеса.
Показати
А если в Карпаты? Тоже не подойдут?
Димінський у свому стилі. Він покрутіший призедент ніж Ігорко буде.
Показати
Форума болельщиков ФК "Карпаты" не существует?
A взагалі Вацко колись згадував, що БД пропонувала ДК Баріоса. От Баріоса я би хотів бачити у Динамо, класний нап і до Європи адаптований і досвід гри у БЛ, ось хто може підсилити гру Динамо, а не "перспективні зірки".
Показати
А там не про Дніпро йшла мова?
Скажу своя думку. Динамо потрібен швидкий нападник по типу Ісмо, Мехмеді більше схожий за стилем гри схожий на Мілевського і далеко не факт що він сильніший за Нападача, а скоріше Артем на голову сильніший а швейцарця. Вукушіча розглядають як швидкого нападника, який здатен втекти він оборони, але судячи з того що я про нього чув і відкликам на Динамоманії, це далеко не ідеал швидкого нападника, а звичайний середнинький нападник, який ще не факт що адаптується до УПЛ. Тому, я проти двох нападників, але якщо вибирати між ними то я за Мехмеді, хоча ще раз повторюся, у Динамо є нападники які сильніші за цих 2 кандидатів.
Показати
+1
Може назвеш ще й таку команду де б у неї були 2 рівноцінні склади? Чесно цей шаблон вже надоїв, такого не буває, є гравці сильніші - основні, і є ті, які сильнішим чимось поступаються - запасні. І у ідеалі коли основний гравець не може грати, то є гравець який може його замінити, при цьому не погіршивши гри. 2 рівноцінні склади це міф!
Показати
до ru1s
В реале к примеру лз Марсело и Коэнтрао... у нас даже минимальной конкуренции нету!
Може краще нагадати хто центральних захисників у Дніпрі грає? Чи нагадати яку *феєричну* гру демонстував правий захисник Дніпра? Не спорю, Денисов теж помилявся, але він один з небагатьох, ким задоволені вболівальники Дніпра у цьому сезоні. P.S. Якщо Маграо надійний, то Мілевський швидкий)
Показати
А Алиев умный..)) PS поддерживаю. Мне тоже нравится игра Денисова.
В том и штука, что Маграо не надежный, не говоря уже о Стриниче, который не знает что такое игра в защите.
Та про Родрігеса нема сенсу навіть мріяти. Я б краще подивився на Денисова який на рівні зі Стрінічем, як на мене кращі ліві захисники УПЛ. На право складніше... Можна за Чарлуку поборотись.
Показати
Лучше Селина..
Сколько там Днепр пропустил? Маграо и то надежнее в защите этих товарищей!
No results found.