Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 4
Шановні брати-українці! 23 фєвраля-свято окупантів. Воно було засноване більшовиками, які вбивали студентів під Крутами і знищили молоду українську державу. На їх руках кров тисяч українців. Дєнь защітніка атєчєства - спадок неіснуючої держави, рудимент минулого. Викиньте совок із голови! Святкуйте 14 жовтня - козацьке свято Покрови, 6 грудня - День української армії. ГЕРОЯМ СЛАВА!
Показати
только упа белый и пушистые. но козаки и упа это две разные страны
Поки що одні лонг-боли від Динамо...
Показати
І офсайди...
Тайво такий Тайво...
Не дуже розумію, чому Динамо придбало Віду ,а не Врсалько. Позиції в них схожі, коштують майже однаково. Крім цього Врсалько молодший і перспективніший ,універсальний. Він однозначно підсилив би конкуренцію в захисті, особливо на правому фланзі. А що являє з себе Віда ,ми вже побачили на першому зборі. Надіюсь, що я все ж таки помиляюсь і він себе покаже, але...
Показати
Суркис не ищет легких путей
Не певен, що Азар поцілив у малого, а не у м'яч. Крім того "ball boy" явно провокував бельгійця. От якби на місці гравця Челсі опинився Бартон, без поламаних ребер би не обійшлося)
Показати
Симуляції травм і забоїв вже перекинулись з футболістів на болбоїв) нічого там такого не було взагалі до падіння малого гада, а потім Азар дійсно-таки носком вибив м*яч. Я б тому малому придурку щеб зверху вписав. Але жовта преса своє діло робить. Вже бачу ці заголовки: "5 років умовно Азару!", "Азар сказав, що ненавидить дітей", "Азар готував теракт в школі!" :)))
No results found.