Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 15
1.Александр Рыбка 2.Богдан Бутко 3.Александр Кучер 4.Ярослав Ракицкий 5.Евгений Селин 6.Руслан Ротань 7.Анатолий Тимощук 8.Евгений Коноплянка 9.Андрей Ярмоленко 10.Марко Девич 11.Артем Милевский
Показати
Прогноз на 3 тур
Евгений,а можно оставлять свои прогнозы и дальше тут?
Показати
Оставляй. Если перенесем в новую ветку, дополнительно объявим.
Евгений,вы сказали что мой прогноз принят но возле меня №86 не стоит желтая пометка?
Показати
Сопоставьте время обновления таблицы и своего прогноза.
Евгений,а 86 номер это я?
Показати
Да
Так я его чуть ниже оставил уже так конает?
Показати
Прогноз принят.
А если я на Фейсбуке и на Динамомании с разного мыла это не влияет ни на что?
Показати
Главное, чтобы ты поставил свое имя с сайта в своем прогнозе.
Тоді ти вів себе не на свій вік,и також ти повір хоча я школу закінчив не з золотою але я досягнув уже того чого мені цілком вистачає,і я думаю ти перебільшив з 10%.
Показати
Я вів себе так, як вважав за потрібне. Нікого не ображав. Кажеш школу закінчив, а говориш про людину, яку не знаєш такі речі.
Ти вліз в чужу розмову і почав кидати свої понти(тіпа ПОНЯЛ?)і інші але я впевнений що ти ще школяр,який ще нічого в житті не бачив і не добився(не в образу)просто доросла людина не буде себе так вести і доказувати свою правоту всім хто тебе зупиняв.
Показати
а ха ха на рахунок школяра усміхнуло. Якщо я люблю свою країну і говорю про це в голос, то я школяр? Я людина з вищою освітою. В школі не пам"ятаю коли був. Закінчив її свого часу без жодної трійки. Це не те, що зараз, кожен 4 має золоту медаль. Крім вислову понял я не вжив більше нічого образливого. Тому вислів твій про інші понти є недоречним. на рахунок того, що я нічого не добився, добийся хоча б 10-ої частини того, що досягнув я і ти будеш в цьому житті більш щасливим ніж ти є сьогодні.
Ти взагалі що знаєш про мене щоб таке писати,якщо на те пішло моєю розмовною мовою є саме українська,а писав я про російську тому що мій співрозмовник писав російською. І ти там щось писав про мову кобзаря,то у цього кобзаря більша половина робіт саме російською. І взагалі до чого ця агресивність з твого боку,таке відношення не контролюється адмінами?
Показати
В чому проявляється моя агресивність? Я нікого не образив. Висловив лише свою точку зору.
Если ты считаешь себя таким украинцем что же ты на руском пишешь???
Показати
Не твое дело на каком языке я пишу. Это личный выбор каждого человека. Просто в переводчике кроме путинского, если еще язык кобзаря Шевченка.
No results found.