Автор: Юрий
Зареєстрований: 27.10.2011
Останній візит: 29.11.2013
7 листопада 2012 09:30
5

Надоела постоянная лапша Суркиса о кардинальных изменениях в Динамо

 Отлично вчера сказал Джулай о Суркисе, привожу его абзац из вчерашнего интервью:

"Нет, ну каждый год нас уверяют, что будут изменения... Вы посмотрите интервью за последние лет пять. Мы даже как-то в «Либеро» делали об этом с Дэном (Босянком, - Авт.). Это был 2009 год, во время группового турнира. Мы тогда даже находили эти цитаты. Каждый год об этом слышим: «кардинальные изменения», «те, которые не соответствуют уровню, уйдут из команды»... Дело же не в том, что ты говоришь, а в том, что ты делаешь."

Так вот, разница, между Ахметовым и Суркисом в том, что Ахметов не только говорит, но и много делает, и знает как это делать, чтобы его клуб громил всех не только в Украине, но и в Европе.

А Динамо, пока находится в очень большой ж.пе, и будет долго там находится, пока будут вот такие " кардинальные изменения" типа провальной селекции, и чехарды на тренерсокм мостике.

Суркіс - це і є головна проблема ДК.
Вы перешли на личности тренеров, а вопрос о Суркисе. И я с автором согласен во многом.
Тут ще багато від тренера залежить. Газзаєв мав на меті робити революцію в команді - сплавили. А Сьоміну нафіг не потрібні ті кардинальні зміни - в захисті "автобус", попереду один шальний гол і так з матчу в матч. Справа в тому, що яким би тренером не був Блохін - він людина свого слова, справжній мужик, і якщо сказав про щось - виконає. А на слова Суркіса я давно не зважаю...
Сховати
В ФК Москва у него не заладилось несмотря на то, что Блохин - человек слова и настоящий мужик. Фифти на фифти.
Сховати
Не заперечу, але в "Москві" своє було підводне каміння, тут же ми бачимо повний карт-бланш у ОВБ від ІМСа. Якщо "кардинальні зміни" будуть йти саме від Блохіна - можливо, що щось і вийде. Але якби там не було, ніхто не дасть гарантій, як складеться у конкретного тренера в новій команді, тут або провал, або топтання на місці і надалі, або ж успіх. Нам залишається лише чекати і надіятися, а час покаже. Хоча тут питання системності: зміна конкретно лише основної команди і її гри буде тільки одним боком розвитку клубу. Щоб відчути значущий "ефект" треба змінювати і менеджмент, створювати "зубату" маркетингову службу, модернізувати академію, впроваджувати передовий досвід світового футболу, підганяти під першу команду всіх дублерів, молодіжки і Динамо-2. Проблема Динамо в тому, що клуб абсолютно дотаційний, залежний від однієї людини. Київ - благодатна територія для розвитку клубу саме як бізнес-проекту, ту і залучення інвестицій можна організувати, пускати в бізнес небайдужих інвесторів, повертати народність команді. Якби там, треба вчитися навіть у ворогів - у кротів - вони провадять достатньо агресивну маркетингову політику, їх атрибутикою всі ятки в центрі Києва завалені, та навіть в Борисполі мають свій фірмовий магазин. Все перераховане і зможе повернути "топовість" Динамо! Звісно, навколо стержня ігрового класу першої команди. Все взаємопов*язано! Перемагає та армія, в якій кожен солдат без винятку є бійцем вищого сорту!!! Всі, від президента до прибиральниці, мають працювати як прокляті, тоді можна і результатами тішитися!