Автор: Ukr-Fan
Зареєстрований: 23.06.2010
Останній візит: 07.12.2017
Вболіваю за всі українські команди (крім Шахтаря), і взагалі за весь український футбол.
21 грудня 2010 17:24
14

Приблизний склад Динамо при Сьоміні. Версія Ukr-Fan.

Оскільки найвірогідніше ЮрПалич повертається в Київ, то спробую спрогнозувати, яким буде склад нашої команди при ньому.

 

ВОРОТАР:

Тут я особисто надам перевагу двом воротарям: Ковалю і Богушу. Перший непогано стояв всю осінь окрім декількох останніх матчів, а другий був основним кіпером киян  ще, коли Сьомін перший раз тренерував Динамо. Також має шанси і ветеран Шовковський, який на даний момент набирає форму після травми, і взагалі, я б сказав, що це місце найбільш непередбачуване. Тим не менш віддам перевагу Ковалю.

 

ЗАХИСТ:

Розпочну зліва. Найбільше шансів у Каддурі, його основним конкурентом буде Попов (якщо його не продадуть). Маграо, мені здається відправлять у півзахист на фланг. Плюс ще є і Несмачний. В центрі оборони буде пара Михалик – Хачеріді, або Михалик – Юссуф. У Алмейди шансів небагато. Справа буде грати Бетао, менше шансів у Даніло Сілви, та й він тепер частенько заміняв Гусєва трохи вище. Взагалі, треба би прикупити ЦЗ одного, і десь не далеко, наприклад пошукати на Балканах  – там завжди можна знайти високоякісних захисників. Не треба нам захисників з Бразилії, звідти краще нападника, хоч одного путнього привезти… Також не забуваймо про Діакате, який зараз в оренді в Ліоні.

 

ПІВЗАХИСТ:

Опорник. Точніше їх може бути як двоє, так і один. І якщо один буде точно Вукоєвич, то другий може бути і Єрьомєнко, і Гармаш, і той же Юссуф з Михаликом. Про Гіоане можна вже забути. Справа буде грати Гусєв, і, надіюсь отримає нарешті шанс Теміле, адже він дуже непогано грає! Зліва… Або Маграо, або універсал Єрьомєнко, або когось куплять. Ще є Калитвинцев, але йому ще рано, але хай набирає досвіду, і я вірю, що він у майбутньому буде один з кращих в Динамо. Плеймейкер. Якщо повернеться Алієв , то він буде основним . Також будуть шанси у Бертольйо, і я йому бажаю витримати конкуренцію і завоювати собі «місце під сонцем». Ну і Єрьомєнко, який дуже класно відіграв осінь саме плеймейкером.  Ах, мало не забув, ще ж є Нінкович! Але Мілош може зіграти і зліва, тому, я думаю, він грати буде. Ще є Ярмоленко, але при Сьоміні він буде нападником.

 

НАПАД:

Або атака, кому як зручніше. Якщо в схемі буде два нападники, то один із них буде Мілевський (якщо його Ліверпуль, чи ще хтось не купить), а другий… Можна подумати що буде Шева (напевно так і буде), хоча є непогані шанси у Гільєрме і в Ярмоленка, не треба забувати про Кравця, який при Сьоміні ще 2 роки тому був мало не основним гравцем. Нерайдужні перспективи у Андре, якого скоріше віддадуть в оренду. А Зозуля, який також не має великих шансів, нехай спробує бути лідером атаки, скажімо, Кривбасу. Наскільки я знаю, Максимов не проти бачити його в своїй команді.

 

Взагалі, я думаю, гра має покращитись, і ЮрПалич підніме команду з кризи, в яку її кинув Газзаєв. Моя версія основного складу така:  

     *К.к - можливо когось куплять на дану позицію

     *(Name) - можливе повернення в клуб.

 

 

 

P.S.

Це моя перша стаття, тому прошу не судити суворо :)

            

 

 

 

 


 

а вот моя версия Семинского Динамо -------------САШО----------------- СИЛВА--МИХАЛИК--ХАЧЕРИДИ--ПОПОВ (БЕТАО)-----------------(КАДУРИ) ----------ВУКОЕВИЧ--------------- (?+ ГУСЕВ)--ЕРЕМЕНКО--ЯРМОЛА---- ------------(БЕРТОЛЬО)(НИНКА) -------МИЛЯ---------------------- -----(ШЕВА)-----КРАВЕЦ----------- ---------------(АНДРЕ)----------- НЗ:ГИЛЯ,КОВАЛЬ,+2 НОВЫХ ИГРОКА
Сховати
Нінку можна на вихід...
Ну не вижу я никакой пользы от того, что на поле вместе Миля и Шева!!!
Сховати
Я теж, але мені здається, що при Сьоміні буде саме така пара форвардів.
Темиле нам никогда не увидить, как Гармаша с Калитвенцевым. Теперь на поле будет только один состав.
Сховати
А жаль...
В версии "основного складу" нагородил такоооое, что сам чёрт ногу сломает!))) А за старание и за оформление ставлю "+";)
Сховати
Дякую!)) Я просто старався про всіх згадати, щоб нікому обідно не було =)
Сховати
Обидно, ты уже многим игрокам сделал- которых не поставил в основной состав! И вообще, гадание с составом это безнадёжное дело! Пожуём увидим))
Сховати
Згоден=) Я зробив тільки припущення, а що воно буде...
Я не думаю, что Сёмин будет строить команду такую какая была в 2008 году, думаю будут новый ХОРОШИЕ приобритения и скорее всего с многими попрощаемся ( что уже давно надо было сделать ).! Давайте сначало дождёмся официального подписания контракта, потом начала сезона, а потом уже будем говорить, кто где будет играть =) Тебе ПЛЮС за старания, нормально всё сделал = )
Сховати
Спс =) Я теж надіюсь на придбання класних гравців і, головне, стабільних на подобі Вукоєвича.
По більшості позицій незгодний. Сьомін не буде руйнувати те, що було в нормальному стані. Думаю, що у воротах у нього стоятиме СаШо. Захист, справді, у центрі одним з захисників буде Михалик, а от другим буде або Юсуф, або новачок. Праворуч-Бетао, ліворуч-Каддурі. Найбільше непогоджуюсь по півзахисту. Так, опорний Вукоєвич, а от Єрьоменко гратиме правіше. Залишається ще дві-три позиції (в залежності від схеми). Якщо 4-4-2, то позиції можуть зайняти Алієв, якщо повернуть, та Бертольо лівіше, або Нінкович, якщо Сьмін йому довірятиме. Якщо ж 4-5-1, то знаходиться місце для ще одного півзахисника, тоді, можливо, Єрьоменко зміститься у центр до Вуко, а на полі можуть з*явитись Гусєв, Ярмоленко або Маграо, або новачок. У мене є великі сумніви, що Сьомін гратиме з фланговими півзахисниками. Тепер напад: якщо 4-4-2, то Мілевський-Шевченко, на заміну Ярмоленко, Кравець та Андре. Якщо 4-5-1 то Мілевський.
Сховати
В кожного своя думка, все залежатиме від того, яку схему вибере Сьомін. Але дякую за твою думку, хоча мало віриться, що Єрьомєнко буде грати справа, а СаШо буде основним кіпером.